Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minyatür Oyun Makineleri

Minyatür Oyun Makineleri

Super Impulse yeni sezonda birbirinden birbirinden güzel oyunlarla ve oyun makineleriyle kullanıcıları zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Artık akıllı cihazlarda ve oyun konsollarında mükemmel grafiklere sahip sayısız oyun var. Ancak eski oyun makinelerinin ve oyunların verdiği tat hala hafızlarımızda. Atari salonlarında oynamaya doyamadığımız oyunlar, TV’ye bağlayıp evde oynayabildiğimiz Atari 2600, Tetris, Game Boy vs derken pek çok eski cihaz paha piçilmez bir nostalji hissi uyandırıyor. Bu nostalji hissi o kadar kuvvetli ki hâlâ el konsolları satın alıp eski oyunları oynayan insanlara rastlayabilirsiniz.

Super Impulse’dan 2020 sonbahar sezonuna özel yeni nostalji ürünleri

Anahtarlık boyutundaki retro oyun konsolu FunKey S, Love Hultén’ın eski teknoloji ürünü konsolların içine yerleştirdiği modern teknolojiye sahip tasarımlar, eski cihazların ses arşivi Conserve the Sound, yapay zekalı antika telefon Alexaphone, retro teknoloji temalı LEGO kitleri ve retro cihazların GIF’leri bizleri adeta zamanda yolculuğa çıkaran bu türden etkileyici örneklerdendi. Super Impulse tarafından yaratılan mini oyun makineleri de özellikle 80’li ve 90’lı yıllarda çocuk olanların kalplerine dokunacak türden ürünler.

Super Impulse, çocuklar ve çocuk kalan yetişkinler için yenilikçi oyuncaklar ve aksesuarlar üreten bir marka. Ürünlerinde klasik olanı ve retroyu harmanlayıp ileriye dönük yenilikler sunmayı tercih ediyorlar. Kendi deyimleriyle yaratıcılık ve yenilik, ürettikleri her şeyin merkezinde yer alıyor. Minyatür retro oyuncaklardan taşınabilir, çeşitli el elektroniği ürünlerine uzanan bir ürün yelpazeleri var. Şirket, 2020 sonbahar sezonu için BurgerTime, Teenage Mutant Ninja Turtles, Mappy ve özel Hello Kitty X Pac-Man olmak üzere yeni oyunlar ve oyun makineleri hazırlarmış. Hatta elektronik basketbol oyunu Pop-A-Shot’ın da mini minnacık bir versiyonu bu seriye dahil.

Super Impulse’ın 2020 sonbaharına özel ürünlerinin Amazon, Wal-Mart ve Target mağazalarında satışa çıkması bekleniyor.

Görsel: Super Impulse