Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mevsimlerin Fotoğraf Günlüğü

Mevsimlerin Fotoğraf Günlüğü

Ryan Pernofski, Seasons adlı projesinde bir yıl boyunca her gün fotoğraf çekerek dört mevsimin fotoğraf günlüğünü tutuyor.

Fotoğraf sanatçısı Ryan Pernofski, bir yıl boyunca her gün mevsimlere özgü fotoğraflar çekerek bir fotoğraf günlüğü yaratmış. Bu yolla oluşturduğu ilk kitabını Aralık ayında yayınlayacak olan sanatçı, geçtiğimiz ay Instagram’a katılan Apple‘ın #ShotoniPhone kampanyasında öne çıkardığı profiller arasındaydı.

Ryan Pernofski, dünyada yapmayı en çok sevdiği şeyin fotoğraf çekmek olduğunu geçtiğimiz yıl fark etmiş. Ancak bu alanda pek de ilerleyemediğini hissediyormuş. Dolayısıyla bu alanda kendini geliştirmek ve bu gelişim yolculuğunu da insanlarla paylaşmak adına Aralık 2016’da Seasons (mevsimler) projesine başlamış. Her gün fotoğraf çekmek ona müthiş bir öz disiplin ve ilerleme sağlamış.

Seasons serisinin ilk kitabı olan “90 Days of Summer” (90 yaz günü) aralık ayında yayınlanacak ve bunun sonrasında her 3 ayda bir diğer mevsimlerin kitapları raflardaki yerini alacak. Aşağıda da yaza dair fotoğraflardan bir derleme hazırladık. Sanatçının güncel çalışmalarını Instagram profili aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Görsel: Instagram