Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Uyumlu Mobilyalarla İçindeki Çocuğu Mutlu Et

LEGO Uyumlu Mobilyalarla İçindeki Çocuğu Mutlu Et

NINE, Stüda adlı dolap koleksiyonuyla çocuklara ve çocuk kalanlara diledikleri gibi süsleyebilecekleri LEGO uyumlu dolaplar sunuyor.

LEGO blokları çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de tutkuyla bağlı olduğu bir malzeme. LEGO’dan yapılmış kinetik heykeller, LEGO özgeçmiş, LEGO’dan retro teknoloji kitleri, LEGO kediler, LEGO’lardan gerçek boyutlarında yapılmış 1964 model Ford Mustang ve daha nice çılgın projeye şahit olduk. Eminim yenilerine de şahit olmaya da devam edeceğiz. NINE’ın LEGO uyumlu mobilya koleksiyonu Stüda da bu kafileye yeni eklenenlerden.

Dolabının üzerine LEGO bloklarıyla mesaj bırak, çeşitli tasarımlar ekle

İtalyan tasarım stüdyosu NINE, çocuk kalanlar kadar, çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenlerin de tercih edeceği güzel bir oyun alanı yaratmış. Stüda serisindeki dolapların yüzeyine LEGO blokları takılabiliyor. Bu ay Milano Tasarım Haftası’nda sergilenecek olan dolaplar, kutu gibi son derece basit bir görüme sahip. Bu basitlik daha doğrusu sadelik, kullanıcıya 2 yönlü bir kullanım tercihi sunuyor. Dolaplar, İskandinav stili bir mobilya olarak olduğu gibi kullanılabilir veya yüzeyi LEGO’larla kaplanarak kullanıcı tarafından süslenebilir. Dolayısıyla dolapların üzerine mesaj bırakabilir, vazolar, fotoğraf çerçeveleri, çanaklar, telefon şarj istasyonu gibi nesneler de ekleyebilirsiniz. Yatay bir yüzey üzerinde çalışacağınızdan LEGO bloklarının üzerine basıp canınızı yakma riskiniz de azalıyor.

NINE’ın çalışmalarını Instagram ve Facebook sayfası aracılığıyla takip edebilirsiniz.

 

 

LEGO Uyumlu Mobilyalarla İçindeki Çocuğu Uyandır LEGO Uyumlu Mobilyalarla İçindeki Çocuğu Uyandır

Görsel: Facebook