Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Ev Eşyaları

LEGO Ev Eşyaları

Room Copenhagen iş birliği yapan LEGO, oyuncak blokların büyük ölçekli ve ahşap versiyonlarıyla tasarladıkları bir ev eşyası koleksiyonu hazırladı.

Demonte mobilya, pratik olan ve az yer kaplayan tek eşya türü mü sizce? Danimarkalı ev eşyası ve mobilya markası Room Copenhagen iş birliği yapan LEGO, durumun hiç de öyle olmadığını ispatladı. Sık sık birlikte çalışan bu ikili, en küçük evlerde dahi kullanışlı olabilecek LEGO Wooden Homeware isimli yeni bir ev eşyası serisiyle oldukça ses getirdi. Hatta bu koleksiyon LEGO’nun tarihinde bir ilk olarak tanıtılıyor.

Evleri neşe katacak LEGO eşyalar

LEGO Wooden Homeware koleksiyonundaki parçalar tamamen ahşaptan yapılmış Şunu da belirtmekte fayda var ki, LEGO oyuncakların yapımında kullanılan orijinal malzeme de başlangıçta ahşaptı. Şık tasarımlar, plastik LEGO bloklarının boyutlarına göre ölçeklendirilerek üretilmiş. Dolayısıyla tıpkı oyuncak LEGO’lar gibi, kolayca birbirlerine geçirilip ayrılabiliyorlar. Kullanılmadıkları zamanlarda da az yer kaplayacak şekilde istiflenebiliyorlar.

Koleksiyonda; duvar askıları, resim çerçeveleri, kitap rafları ve meşe kaplamalı masa üstü çekmecelere kadar birbirinden hoş parça yer alıyor. Her eve eğlenceli bir dokunuş yapacak türden parçalar bunlar. Parçaların tamamını burada ve burada görebilirsiniz.

Bu koleksiyon hoşunuza gittiyse, LEGO uyumlu şu dolaplara ve IKEA-LEGO iş birliğiyle tasarlanan BYGGLEK adlı saklama kutularına da göz atmak isteyebilirsiniz.

LEGO Wooden Homeware LEGO Wooden Homeware LEGO Wooden Homeware

Görsel: LEGO, Room Copenhagen