Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni adidas Originals Superstar Ayakkabı ve LEGO Seti

Yeni adidas Originals Superstar Ayakkabı ve LEGO Seti

adidas ve LEGO "LEGO adidas Originals Superstar" başlığı altında yeni bir iş birliğine imza atarak eş zamanlı olarak hem yeni bir ayakkabı hem de bu ayakkabının LEGO setini piyasaya sürüyor.

Adidas ve LEGO sık sık iş birliği yaparak, spor ayakkabı ve blok oyuncak gibi iki ayrı dünyayı başarıyla birleştiriyor. Bu işbirlikleri şimdiye kadar çoğunlukla LEGO aksesuarlı adidas ayakkabılar şeklinde ilerliyordu. Bu defa ise iş birliği iki ayrı koldan eş zamanlı olarak ilerledi. Dolayısıyla yeni LEGO temalı adidas ayakkabılarla eş zamanlı olarak bu ayakkabıyla aynı adı taşıyan bir LEGO seti tasarlandı.

LEGO adidas Originals Superstar ayakkabı ve LEGO seti aynı anda piyasaya sürülecek

LEGO adidas Originals Superstar isimli bu ayakkabı ve onu bloklarla inşa edebileceğiniz LEGO seti 1 Temmuz’da satışa sunulmak üzere geri sayımda. Gerçek ayakkabıdaki logoya ait 3 şerit, LEGO’nun bloklu desenini taklit ediyor. Siyah beyaz renkler, yan taraftaki ve ayakkabının dil kısmındaki altın rengi adidas Superstar yazısıyla tamamlanmış. Superstar serisinin ikonik kauçuk burun ve topuk şeridi, LEGO taban plakalarına benzer bir görünümle yeniden tasarlanmış. Ayakkabı hem yetişkin hem de çocuk bedeninde mevcut.

LEGO adidas Originals Superstar

LEGO’nun bu ayakkabı için hazırladığı set ise tam koleksiyonluk. Setle gerçek spor ayakkabıya çok yakın bir modeli inşa edebiliyorsunuz. Buna ek olarak LEGO, bu modeli özelleştirmek isteyenlere bunun 6 farklı yolunu anlatan ipuçları sunuyor. Set 17 ekstra LEGO öğesi içeriyor. Bu ekstra parçalar sayesinde kullanıcı sağ veya sol ayakkabı inşa etme konusunda tercih yapabiliyor. Model 12 cm yüksekliğinde, 27 cm uzunluğunda ve 9 cm genişliğinde.

LEGO adidas Originals Superstar

LEGO, ayakkabıları özelleştirme fikirleri için 6 farklı yaratıcı isimle iş birliği yapmış. Bu isimler; Aida Kiraya (@afrokickz), Tom Yoo (@tomyoo23), Hanna Helsøe (@helsoe), Leta Sobierajski (@letasobierajski), Nicolai Sclater (@ornamentalconifer) ve Coffee Boy (@178kz_boy) olarak sıralanıyor.

Görsel: LEGO