Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Mobilyalar Yapmak İsteyenlere IKEA’dan Montaj Kılavuzları

LEGO Mobilyalar Yapmak İsteyenlere IKEA’dan Montaj Kılavuzları

IKEA Australya, LEGO ile mobilya yapım kılavuzları yayınlayarak LEGO tutkusuna ve BYGGLEK koleksiyonuna yeni bir soluk getirdi.

IKEA son dönemde montaj kılavuzları üzerinden oldukça yaratıcı ve eğlenceli iletişim çalışmaları yapıyor. Ürünlerin ömrünü uzatan sökme kılavuzları ve zencefilli kurabiyeden yapılmış mobilya kılavuzları bunlara örnekti. Mobilya devinin LEGO ile iş birliğinden doğan BYGGLEK ürünlerine daha önce yer vermiştik. Bu koleksiyon kapsamında tasarlanan depolama kutuları sayesinde LEGO’ya basma riskine karşı çözüm sunuyordu IKEA. Şimdi bu koleksiyondan doğan dikkat çekici bir kampanya var karşımızda.

ikea lego

IKEA ve LEGO tutkusu birleşirse

Yukarıda da bahsettiğim gibi BYGGLEK, özelleştirilebilir saklama kutuları içeriyor. Bu kutular sayesinde oyuncak blokların toplanması da bir oyuna dönüşüyor ve evin bir mayın tarlasına dönüşme riski ortadan kalkıyor. Ayrıca çocuklar oyuncaklarını toplamak konusunda kendilerini daha sorumlu hissediyorlar ve muhtemelen oyun zamanının sona ermesi konusunda hayal kırıklığı yaşamıyorlar. Ancak IKEA Australya eğlencenin bunlarla da kalmadığını, bu setle nasıl ikonik mobilyalar yapılabileceğini ortaya koydu.

ikea lego

IKEA Australya; KLIPPAN kanepenin, MALM yatağın ve GRÖNLID koltuğun minyatür LEGO versiyonlarının nasıl yapıldığını gösteren kılavuzlar hazırladı. Elbette bunlar klasik montaj kılavuzlarının formatında. Mobilyalar tamamlandığında BYGGLEK kutularının kapakları kaide işlevi görüyor ve bu şekilde sergilenebiliyorlar.

ikea lego

Kılavuzlara buradan göz atabilirsiniz.