Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA’dan Uzaylılar İçin Montaj Kılavuzları

IKEA’dan Uzaylılar İçin Montaj Kılavuzları

ABD'nin UFO raporuna gönderme yapan IKEA BAE, "Furniture For All" kampanyasıyla uzaylılara özel montaj kılavuzları sunuyor.

IKEA gündeme dair muzip dokunuşlarıyla ve gerçek zamanlı pazarlama yaklaşımıyla her daim ilgi çekmeyi başaran bir marka. En son Ronaldo’nun Coca-Cola şişeleri yerine su şişesi koyma hareketinin ardından paylaştığı CRISTIANO şişesiyle gülümsetmişti. Birkaç yıl önce ise dolu endişesiyle araçlarını battaniyelerle sarıp sarmalayan İstanbullulara seslenerek mizahını konuşturmuştu. Şimdi ise Furniture For All isimli kampanyasıyla şu sıralar dünya gündeminin en çok konuşulan meselelerinden biri olan UFO konusunu yorumluyor.

Uzaylı da olsan sana IKEA lazım: Furniture For All

ABD hükümeti önümüzdeki günlerde UFO’lar hakkında önemli bir rapor yayınlamaya hazırlanıyor. Raporun Savunma Bakanlığı tarafından bu ayın sonunda yayınlanması bekleniyor. IKEA Birleşik Arap Emirlikleri de uzaylıların gelişine hazırlıksız yakalanmak istememiş. Ekip, IKEA mobilyalarının montaj kılavuzlarına çok benzeyen yeni kılavuzlar hazırlamış. Bu defa kılavuzlar, dünya dışı dostlarımız için mobilya montaj talimatları içeriyor. Kılavuzlarda, uzaylı dilini temsil eden resim-yazılar kullanılmış. İnsan figürü yerine de 3 gözlü şirin uzaylı tasvirleri yer alıyor.

IKEA, Furniture For All ile uzaylıların bile hayallerindeki evleri inşa edebilmelerini sağlamak istiyor. Örneğin Dünya’ya yaptıkları yorucu bir gezegenler arası yolculuğun ardından uzaylılar, BRIMNES model yatakta uzun süre dinlenmekle başlayabilirler. BILLY kitaplık, insanlarla ilgili okuma materyallerini stoklamaları gerektiğinde kullanışlı olabilir. Netflix dizilerini keşfederken arkalarına yaslanıp POÄNG sandalyede keyif yapabilirler.

Görsel: Instagram