Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Köpekler Zoom’da Evlat Edinilmeyi Bekliyor

Köpekler Zoom’da Evlat Edinilmeyi Bekliyor

BBDO New York tarafından Pedigree için hazırlanan Dogs on Zoom kampanyasında barınaklardaki köpekler uygulama üzerinden yeni sahipleri ile tanışıyor.

COVID-19 salgını ile birlikte görüntülü konuşma uygulamalarının farklı alanlarda çeşitli amaçlarla kullanıldığına şahit olduk. Thao Nguyen ve the Get Down Stay Down ekibi tamamen Zoom üzerinden müzik videosu çekti. Görüntülü konuşma uygulamaları kullanıldığı reklam filmlerinin yanı sıra kampanyaların hazırlanma sürecinde de yaratıcı ekipler uygulamalar üzerinden iletişime geçti. BBDO New York yaratıcı ekibi Zoom uygulamasının kullanılabileceği seçeneklerin arasına bir yenisini daha ekledi.

Ajans, Zoom uygulamasının köpek sahiplendirme işlemleri için nasıl kullanılabileceği üzerine yoğunlaştı. Tüm bu sürecin sonunda Dogs on Zoom ortaya çıktı. Pedigree için gerçekleştirilen kampanya ile insanlar sadece Zoom toplantılarına katılarak köpeklerle tanışabiliyor, görevlilere soru sorup onu tanıyabiliyor. Eğer evlat edinme kararı verilirse işlemler Zoom üzerinden sürdürülebiliyor. Köpek sahiplenmek isteyenler bu sayede dışarı çıkmadan ve insan etkileşimine girmeden tüm süreci gerçekleştirebiliyor. Barınak çalışanları da daha az riskli bir ortamda hizmet verme fırsatı yakalıyor.

Zoom üzerinden ilk buluşma etkinlikleri gerçekleşti

İlk Zoom on Dogs etkinlikleri de gerçekleşti. Köpek mamaları satan Pedigree şirketinin merkezi Nashville şehrinde köpekler ekran karşısına geçti. 11-13 Mayıs günleri Nashville Humane Association ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte barınaklardaki köpekler ile insanlar buluştu. Önümüzdeki haftalarda daha fazla barınak etkinliklerinin düzenleneceği açıklandı.

Pedigree markası bu sanal barınak etkinlerinde köpek sahiplenmek isteyen kişilerin tüm evlat edinme ücretlerini karşılayacağını da açıkladı. Sanal evlat edinme projesinin sürdürülmesine yardımcı olacak dijital araç setleri ve süreci kolaylaştıracak talimatlar MeetYourNewDog üzerinden paylaşılıyor.

Künye

Müşteri: Pedigree
Zjans: BBDO New York
Küresel CCO: David Lubars
İdari Yaratıcı Yönetmen: Peter Kain, Gianfranco Arena
Yaratıcı Yönetmen: Damjan Pita, Jim Connolly
Sanat Yönetmeni Bhanu Arbuaratna
İdari Yapımcı: Amy Wertheimer
Yapımcı: Caroline Deason
Kıdemli Hesap Müdürü: Sally Nathans
Planlama Yöneticisi: Karin Santiago
Planlama: Jaime Chou
Prodüksiyon Şirketi: BBDO Studios
Yönetmen Brody Berheisel
İdari Yapımcı: André Rowe Jr
Stüdyo Yapımcısı: Luke Butler, Jonathan Hsu
Prodüksiyon Koordinatörü: Emiko Alexejew
Düzenleme: BBDO Studios
Editör: Brad Go

Görsel: YouTube