Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sahiplenilebilen Spotify Listeleri

Sahiplenilebilen Spotify Listeleri

Spotify ile iş birliği yapan mama markası Pedigree, BBDO New York imzalı kampanyasında köpekleri yeni sahipleriyle bir araya getirmek için müzik listelerini kullanıyor.

Hayvan sahiplendirmeyle ilgili BBDO New York iş birliğiyle daha önce Zoom ve Facebook üzerinden düzenlediği yaratıcı kampanyalarla dikkatleri çeken köpek maması markası Pedigree, yeni bir kampanya mecrasında yine farklı bir çalışmaya imza attı. Hayvan sahiplenmeyi teşvik etmek amacıyla hemen her platform için çeşitli projeler üreten marka, bu kez Spotify ile iş birliği yaptı.

Spotify’da bulunan çalma listelerini kullanan Pedigree, platformda Adoptable Playlists (Evlat Edinilebilir Çalma Listeleri) oluşturdu. Müzik listelerinin kapak görsellerine ise sahiplenilmeyi bekleyen köpeklerin görselleri yerleştirildi. Evlat edinilebilir çalma listeleri, Spotify’ın en popüler müzik kategorilerinden biri olan “İyi Hisset” kategorisinde yer alıyor. Bu konumlandırma ile Pedigree ve Spotify, mutlu olmak ve iyi hissetmek isteyen milyonlarca dinleyiciye beklenmedik bir başka mutluluk fırsatı sunuyor.

Sahiplenilebilen Spotify çalma listeleri arasında Feelin’ Good, Happy Beats ve Energy Booster Country yer alıyor. Kampanya sırasında her bir çalma listesinde bulunan kapak görseli, mümkün olduğu kadar çok köpeği yeni sahipleriyle bir araya getirmek amacıyla sahiplenilmeyi bekleyen diğer köpeklerin fotoğraflarıyla değiştirilecek. Müzik listesinin yazılı açıklamalar bölümünde ise AdoptAPet platformunda yer alan köpeklerin evlat edinme sayfalarına bağlantılar verilerek sahiplenme süreci kolaylaştırıldı.

BBDO New York kreatif ajansı iş birliğiyle hazırlanan kampanya, aynı zamanda Spotify’ın evcil hayvanlara yönelik bir markayla olan ilk iş birliği. Bu ortaklık kapsamında ayrıca kampanya süresince Spotify’daki hedefli sesli reklamlar aracılığıyla köpeklerin nasıl sahiplenilebileceği hakkında bilgiler de paylaşılıyor.

Görseller: Spotify