Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Opet’ten Kuryelere Teşekkür

Opet’ten Kuryelere Teşekkür

Opet, Cem Yılmaz'ın seslendirdiği reklam filmi ile herkese kuryelere ufak bir teşekkür notu bırakması için çağrıda bulunuyor.

COVID-19 salgını nedeniyle sosyal izolasyon uygulanmaya devam ediyor. Pek çok iş kolundaki çalışanlar birtakım düzenlemelerin ardından evlerinden çalışmaya başladı. Ancak evlerinden çalışamayacak olan insanlar da bulunuyor. Sağlık çalışanları bu süreçte hayatları pahasına virüse yakalanmış kişileri tedavi etmek için uğraşıyor. Sağlık çalışanları dışında hizmet sektöründe çalışan kuryeler de her gün teslimatlar için yollara düşüyor. Virüs riski ile karşı karşıya kalıyor.

COVID-19 sürecinde teslimatları gerçekleştirmeye devam eden kuryelere teşekkür mesajı bırakın

Salgının temasla yayılmasından dolayı şirketler teslimatları evlerin kapısına asarak veya kapının önüne bırakarak gerçekleştirmeye başladı. Opet her gün yollara düşen bu emekçi çalışanlar için küçük bir teşekkür notu bırakmaya davet ediyor. BLAB tarafından hazırlanan #BirTeşekkür etiketli reklam filminde kasklarına GoPro takmış kuryeciler yer alıyor. Opet, “Sağlık çalışanlarına, bizim için çalışanlara ve yolda olanlara teşekkür ediyoruz.” mesajını iletiyor.

25 yıl aradan sonra OPET ile yeniden anlaşma imzalayan Cem Yılmaz reklam filminin seslendirmesini yapıyor. Kuryelere teşekkür eden Cem Yılmaz bu zorlu günlerde siparişi ulaştıranlara moral olacak ince davranışı gerçekleştirmeye çağırıyor.

Ajans ve prodüksiyon çalışanları evden çalıştı

Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gereken salgın döneminde reklam filminin hazırlanması ve düzenlenme süreci de evlerde yapıldı. Sadece kuryeciler ve Opet istasyonundaki görevli çalışan işlerinden dolayı dışarıdaydı. Ajans ve prodüksiyon çalışanları, kuryeciler evlerinin önünden geçerken çekimler gerçekleştirdi. Kuryecilerin GoPro görüntüleri ve bu görüntüler birleştirildi. Cem Yılmaz sesini evinde kaydedip gönderdi. Müzik ve miksaj da evde yapıldı. Zoom üzerinden gerçekleştirilen Pre PPM ve PPM toplantıları ile prodüksiyon süreci şekillendirildi. Yani reklam filminin yapımında tüm ajans ve prodüksiyon çalışanları işlemleri evden halletti.

Künye
Ajans: Opet
Reklam Ajansı: BLAB
Prodüksiyon Şirketi: BANDO
Dış Ses: Cem Yılmaz
Müzik: 25m2

Görsel: YouTube