Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evlerinden Hizmet Veren Akbank Çalışanları

Evlerinden Hizmet Veren Akbank Çalışanları

TBWA\Istanbul tarafından Akbank için hazırlanan reklam filminde evlerinden çalışmakta olan banka personelleri yer alıyor.

COVID-19 ile birlikte iş hayatı ve çalışma düzeni değişikliğe uğradı. Sağlık çalışanları başta olmak üzere bazı sektörler görevinin başında yer almak için dışarı çıkmak durumunda kalırken evden çalışmaya uygun olan sektörlerde işleri evden yürüten çalışanların sayısı artış gösteriyor. Toplum ve birey sağlığını düşünerek evden çalışma düzenine geçen ilk şirketler arasında yer alan reklam ajanslarını listelemiştik.

Akbank personelinin ev ofis çalışma düzeni

Bankacılık sektöründe de evden çalışabilecek pozisyonlar bulunuyor. Akbank da bu doğrultuda evden çalışması uygun olan çalışanlarını onların sağlını da göz önünde bulundurarak ev ofis sistemine geçirmiş. Banka, TBWA\Istanbul imzalı reklam filmiyle evden çalışmakta olan personelinin müşteriler ile nasıl iletişimde kaldığını gösteriyor.

“Güzel günler çok yakında geri gelecek” başlığı ile paylaşılan filmde evden hizmet veren Akbank çalışanlarının müşterileri ile yaptıkları telefon görüşmelerinden kesitler yer alıyor. Evlerinde kendi çalışma ortamlarını hazırlayanlara kimi zaman çocukları da eşlik ediyor.

Akbank güzel günlerin yeniden geleceği ve virüsün etkisini yitireceği günlere kadar müşterilerine de evde kalın sağlıklı kalın çağrısı yapıyor. Görüşmelerde personeller müşterilere zorunlu olmadıkça dışarı çıkmaması için çağrıda bulunuyor.

COVID-19 virüsünün yayılımı devam ettiği sürece mümkün olduğunca insan temasından kaçınmak gerekiyor. Temastan kaçınmak için ise evlerde kalmak en etkili yönetmeler arasında. Şirketlerin uygun olan personellerini evden çalışması için yönlendirmesi sosyal izolasyonun etki alanını daha da artırıyor.

Künye

Ajans: TBWA\Istanbul
Müşteri: Akbank

Görsel: YouTube