Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elbet Bir Gün Yeniden Buluşacağız

Elbet Bir Gün Yeniden Buluşacağız

BLAB tarafından Meyhanedeyiz.biz için hazırlanan #yenidenbuluşacağız etiketli reklam filmi salgın nedeniyle ayrı düşsek de dostlarımız ile aynı masada buluşacağımızı hatırlatıyor.

COVID-19 salgının yayılması ile birlikte insanların toplu olarak bir araya geldiği alanlar birer birer kapatıldı. Ülkemizde de 15 Mart tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği genelge ile yurt genelinde eğlence mekanlarının kapatılmasına karar verildi. Salgın süresince mekanlar kapalı olacak.

Dostlarla yeniden aynı masada yer alcağımız günlere

Meyhanedeyiz.biz de BLAB imzalı reklam filmi ile bugünlerin elbet bir gün geride kalacağını paylaşıyor. Reklam filmi bu sıralar oldukça revaçta olan görüntülü konuşma uygulamaları ile bir araya gelen arkadaş grubunu göstererek başlıyor. Herkesin kendi evinde olduğu bu küçük etkinlikte bir arkadaş sofraların vazgeçilmez parçasını mırıldanmaya başlıyor.

Mustafa Seyran tarafından bestelenmiş ve güftesi yazılmış Elbet Bir Gün Buluşacağız parçası bir anda ortamın duygu durumunu değiştiriyor. Arkadaşlar her ne kadar fiziksel olarak bir arada olamasalar da kadehlerini birbirleri için kaldırıyor. Şarkı ilerledikçe müzik aletleri ile birlikte parçayı çalan ve şarkıyı seslendiren kişiler de görüntülü sohbet uygulamasında yerini alıyor.

COVID-19 nedeniyle filmin çekimi ve hazırlık süreci evlerde yapıldı

Aynı sofrada bulanmasak da salgın dönemi bir araya gelip sohbet edebilmenin mümkün olduğu, her ne kadar birbirimizden ayrı düşmüş olsak bile bir şarkı ile yakınlaşabileceğimiz yaklaşık 3 dakikalık reklam filmi ile gösteriliyor. Meyhanedeyiz.biz, #yenidenbuluşacağız etiketi ile paylaştığı reklam filmi üzerinden COVID-19 sonrası tekrar bir araya geleceğimiz, şarkı söyleyeceğimiz günlerin umudunu aşılıyor.

BLAB tarafından hazırlanan reklam filmi “Bu videoda yer alan ve videoyu hazırlayan herkes evinde kalarak videoya katkı sağlamıştır.” notu ile paylaşıldı. Meyhanedeyiz.biz, bu reklam filminin dışında 20 Mart tarihinde de YouTube sayfası üzerinden “yeniden buluşacağız” temalı 40 saniyelik bir video yayınladı.

Künye

Müşteri: meyhanedeyiz.biz
Reklam Ajansı: BLAB
Müzik: 25m2

Görsel: YouTube