Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hadi Artık Sıra Yenide

Hadi Artık Sıra Yenide

BLAB imzalı mini seri tadındaki üç bölümlük HADİ Mİ; hikayesi, kurgusu ve oyuncularıyla yeni bir yıla geçişi harikulade bir mizansenle aktarıyor.

2021, pandeminin etkisini hala hissettiğimiz bu nedenle küresel ölçekte ekonomik olarak çalkantılı, fiziksel ve psikolojik olarak zorlayıcı yönleri de olan bir yıldı. Gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen hayaller, amaçlar ve isteklerin ardından birçoğumuz yeni bir yıla yeni umutlarla birlikte giriyoruz.

BLAB tarafından Meyhanedeyiz.biz için hazırlanan üç bölümlük mini bir seri tadındaki HADİ Mİ geride bıraktığımız yıla veda ederken önümüzdeki yıla ise umut dolu mesajları iletiyor. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında pandeminin etkilerinin en çok hissedildiği dönemde #yenidenbuluşacağız etiketli BLAB imzalı reklam filmi yayınlanmıştı. “Elbet Bir Gün Buluşacağız” parçasıyla fiziksel olarak yeniden bir araya geleceğimiz günlere adanmış kampanyanın ardından bu sefer 2021’e veda için aileler, dostlar ve sevenler özel akşamın çok değerli konuklarıyla birlikte meyhanede bir arada.

Umudunu ve heyecanını her yıl olduğu gibi 2022’de de koruyanlara

Üç bölümde de oyunculuk ve senaryo ön plana çıkarken her bölümün kendine ait bir teması bulunuyor. Hemen aşağıda görebileceğiniz fragmanıyla merak uyandıran HADİ Mİ üç bölüm içinde fragmanda gözükenin çok daha fazlasını sunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BLAB (@blab_istanbul)’in paylaştığı bir gönderi

Hummalı bir mekan hazırlığı süreciyle başlayan, merak uyandıran ilk bölümün ardından olayların ve karakterlerin rayına oturduğu esprili ikinci bölüm ve en nihayetinde geleceğe umutla bakmamıza vesile olan kalpleri ısıtacak üçüncü bölüm ile birlikte konu bağlanıyor. HADİ Mİ, sıra dışı senaryosunun iyi oyunculuk, sinematografi ve kurguyla bütünleşen uyumu sonucunda toplamda yaklaşık 18 dakikalık keyifli bir yolculuk sunuyor.

Hikayesini ve senaryosunu BLAB’ın hazırladığı, yönetmenliğini Ozan Açıktan gerçekleştirdiği HADİ Mİ’nin oyuncu kadrosunda İrem Sak, Bora Akkaş, Serkan Keskin yer alıyor. Prodüksiyon sürecini PTOT Film’in üstlendiği mini serinin müziklerini ise Jingle Jungle hazırlıyor.

HADİ Mİ üç bölümüyle Meyhanedeyiz.biz YouTube hesabı üzerinden yayınlandı. Tüm bölümleri aşağıdan da izleyebilirsiniz.

Künye

Müşteri: Overteam
Ajans: BLAB İstanbul
Yapım Şirketi: PTOT
Yönetmen: Ozan Açıktan
Müzik: Jingle Jungle

Görsel: YouTube