Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Meyhaneye Gidersin!

​Meyhaneye Gidersin!

meyhanedeyiz.biz’in BLAB imzalı filmi “Yeni Sebebin Olur Gidersin”, meyhane kültürünün hayatımızdaki o çok özel yerine değiniyor.

Bir sosyal meyhane portalı olan meyhanedeyiz.biz’in hazırladığı “Yeni Sebebin Olur Gidersin” isimli filmde kültürümüzün ve hayatımızın bir parçası olan meyhaneler, Nejat İşler’in sesi ve gülümseten meyhane muhabbetlerinin görüntüleriyle taçlandırılıyor. Sadece karın doyurmak değil; dertleşmek, konuşmak, susmak, gülmek, ağlamak ve bunlar gibi daha onlarca sebep bulup ya da sebepsiz yere öylesine de olsa gideceğimiz meyhanelerin hayatımızdaki özel yeri, bir restoran ya da cafe’nin ötesinde bize sıcak bir mekan, bir dert ortağı oluşu öyle güzel anlatılmış ki.

Oldukça duygusal bir tonda olan ve yaklaşık 3 dakika süren film, gülümseyerek ve iliklerinize kadar anlayarak izleyeceğiniz bir kısa film tadında. Film; gönlünüzdeki en kalın teli titreştirip, en kısa sürede sizi meyhaneye gitmeye ikna etme konusunda fazla sorun yaşamayacak gibi.

Sosyal medyada #yenidengidersin etiketiyle paylaşılan film BLAB imzalı ve filmin yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş oturuyor.

Künye:

Reklam veren: meyhanedeyiz.biz
Reklam ajansı: BLAB
Yaratıcı Fikir/Stratejik Planlama: BLAB
Yönetmen: Bahadır Karataş
Görüntü Yönetmeni: Özgür Eken
Müzik: Ömer Ahunbay
Prodüksiyon: Filmpark
Post Prodüksiyon: Sinefekt

Görsel; Vimeo