Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Köpeğin Yayın Yönetmenliğinde Hayvan Gibi Haber Sitesi

Bir Köpeğin Yayın Yönetmenliğinde Hayvan Gibi Haber Sitesi

Ajanimo PetMag, "Satınalmayacak Sahipleneceksiniz" mottosuyla yola çıkarak her şeyini hayvanlara adamış bir içerik sitesi projesi.

Hayvanseverliğin tek başına yeterli olmadığını ve hayvanlara da sevgimizi göstermenin gerektiğine inanan bir grup insan, Ajan Brian isimli bir köpeğin önderliğinde Ajanimo‘yu kurdu. Hayvanlar için ve sadece hayvanlara yönelik içerikler üretmeyi planlayan Ajanimo PetMag, Türkçe içerikli siteler arasında bu tip bir eksiklik olduğunu ve hep popüler kültür ve gündem hem de sağlık, bakım gibi konularda rehberlik yapmaya hazırlanıyor.

Proaktifpr İletişim Ajansı tarafından hazırlanan içerik projesinin mottosu ise, sokak hayvanları için her zaman olduğu gibi çok açık: “Satınalmayacak Sahipleneceksiniz.” Bütün hayvanların dertlerini paylaşma, ve insanların bu sorunlardan haberdar olarak empati yeteneklerini zenginleştirme gayesini de yanında taşıyor Ajanimo.


Genel yayın yönetmeni Ajan Brian isimli bir köpek olmasının yanı sıra hayvan, köpek gibi argo içerisinde normal karşılanan gerçekte ise oldukça bayağı kalan benzetmeler Ajanimo’ya cuk oturuyor. 1 Ocak 2016’da yayın hayatına başlayan Ajanimo, bu dönemde başta yayın yönetmeni olmak üzere köpek gibi çalışmış. Ve iddia ettiklerine göre, onları hayvan gibi seveceğiz.


Veteriner hekim Şükrü Çobanoğlu’nun düzenli yazılarının yanı sıra, Marilyn Monroe gibi ikonik insanların hayvanlarla ilişkisi, evdeki malzemelerle yapılabilecek köpek yatağı gibi konulara da değinen Ajanimo’ya yayın hayatında hayvan gibi başarı diliyoruz.


Görsel; Ajanimo