Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minik Tavşanların Yeni Yıl Heyecanı

Minik Tavşanların Yeni Yıl Heyecanı

Keçe animasyonlardaki ustalığıyla tanınan Andrea Love, illüstratör Phoebe Wahl ile birlikte "Merry Christmas, Happy New Year" için sıcacık bir müzik videosu hazırladı.

Andrea Love, keçe kullanarak yaptığı minyatür yemek tarifi animasyonlarıyla internetin en çok tanınan animatörlerinden biri haline geldi. Kahvaltı, limonata ve barbekü tarifi videoları viral olan stop-motion’ları arasındaydı. Andrea Love bu defa illüstratör Phoebe Wahl ile iş birliği yaparak şirinlik dozu çok yüksek bir yeni yıl filmi hazırladı.

Sıcacık bir stop-motion müzik videosu

Bu animasyon, bir Ingrid Michaelson ve Zooey Deschanel düeti olan Merry Christmas, Happy New Year şarkısı için yaratılan bir müzik videosu. Keçe karakterler Bunny, Rabbit ve onların tatile hazırlık yapan diğer arkadaşlarının tatlı hikayesini anlatıyor. 3 dakika 39 saniye süren film bolca keçe yılbaşı kazağı, çay fincanlarından yükselen yünlü buhar girdapları ve keçeden karlarla dolu.

Tavşanlar, evleri, diğer orman yaratıkları ve etraflarında olup biten her şeyde Andrea Love’ın keçe kullanmadaki ustalığını ve yeteneğini görmek mümkün.

Andrea Love’ın çalışmalarını Instagram’ının yanı sıra YouTube kanalı üzerinden de takip edebilirsiniz.

Merry Christmas Happy New Year Merry Christmas Happy New Year Merry Christmas Happy New Year

Görsel: YouTube