Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minyatür Keçe Mutfakta Buz Gibi Bir Limonata Yapmak

Minyatür Keçe Mutfakta Buz Gibi Bir Limonata Yapmak

Keçeden yaptığı minyatür mutfak animasyonlarıyla tanınan Andrea Love, yeni limonata ve banana split tarifi videolarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Andrea Love keçeyle yaptığı animasyonlarıyla birkaç yıldır oldukça ses getiriyor. Sanatçının işleri, minyatür sahneler yaratması nedeniyle ilgi çekti. Minyatür mutfak akımını takip etmesi ve bunu keçeyle başarılı bir şekilde yorumlaması önemli bir etkendi. Özellikle o dönem yarattığı minyatür kahvaltı hazırlama videosu viral olmuştu. Sanatçı yeni işler üretmeye son sürat devam ediyor.

Yaz temalı Andrea Love mutfağı

Andrea Love’ın son günlerde en çok dikkat çeken animasyonu minyatür limonata hazırlık sürecini konu alıyor. Keçeden minicik limonları sıkması tarif edilemeyen bir haz veriyor izlerken. Hiç bir detayı da atlamamış sanatçı. Limonatayı balla tatlandırıyor, buz koyuyor ve bardağa koyuyor. Keçeden limon dilimi ve nane yaprağı ile süsleyerek aromasını güçlendiriyor ve sunuma hazır hale getiriyor.

Bir başka dikkat çeken video da dondurma servisini konu alıyor. Bu videoda Love hepimizin evde yapabileceği güzel bir banana split /muzlu split tarifi veriyor. Önce bir muzu ortadan ikiye kesiyor ve o pamuk gibi çikolatalı, vanilyalı (ananaslı da olabilir) ve çilekli dondurma toplarını muzun üzerine diziyor. Soslarını ekleyip en son da üzerine kirazını konduruyor.

Aşağıda mini pancake, pizza ve pasta yaptığı diğer videolarını da görebilirsiniz.

Görsel: YouTube