Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Minyatür Barbekü

Minyatür Barbekü

Andrea Love, "Summer Grill" isimli yeni animasyonunda yine hiçbir detayı atlamadan yaz temasına uygun bir sofra hazırlıyor.

Sosyal medyada Andrea Love’ın şirin mi şirin animasyonlarına rastlamayanımız çok azdır. Öncelikle minyatür mutfak trendine keçeyle harmanlayarak çok hoş bir kahvaltı videosu çekti ve bu video milyonlarca insan tarafından izlenerek viral oldu. Sprey boyayla ve fırçayla resim yaptığı mini animasyonlarının yanı sıra günlük yaşamdan sahneler yarattığı diğer işleri de oldukça sevildi. Yine de en çok yemek videolarıyla ilgi görmeye devam etti. Bu yaz başında limonata ve banana split tarifi verdiği keçe animasyonları yine viral oldu. Bu defa da barbekü yaptığı Summer Grill isimli animasyonuyla gündemde.

Detaylarıyla hayran bırakan bir yaz sofrası

summer grill

Sanatçı yine ince ince işlediği, dumanından sosuna hiçbir detayı atlamadığı minyatür bir dünya yaratmış. Adından ve zamanlamasından da anlaşılacağı üzere bu bir yaz barbeküsü ve bu nedenle de Andrea Love mevsime uygun sebzeleri sofradan eksik etmemiş.

Summer Grill

Serinlemek içinse bu defa el yapımı limonata yerine minik buzluğundan hazır içeceğini çıkarıyor. Bu sahnede içeceğin metal dokusunu nasıl da başarıyla verdiğini görüp yine takdir ediyorsunuz sanatçıyı. Her şey piştikten sonra sofra kuruluyor ve en son mısırını yağa batırıp, sandviçine ketçabını sıkıp yemeye hazır hale getiriyor.

Andrea Love’ı Instagram’ının yanı sıra YouTube kanalı üzerinden de takip etmeyi unutmayın.

Görsel: YouTube