Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Meyhanedeyiz.biz’den Tek Reklam Duble Hikaye

Meyhanedeyiz.biz’den Tek Reklam Duble Hikaye

Blab, Meyhanedeyiz.biz için yeni reklam filmiyle 2 farklı hikaye anlatıyor, dış sesinden ayrı alt yazısından ayrı hikayeler ortaya çıkıyor.

İnternette çoğu video sessiz izleniyor. Ve bu sessiz videoların ilgimizi çekmesi 8 saniyeden az sürüyor. Beğenmezsek geçiyoruz, sıradaki diyoruz. Bu yüzden reklamlarda da ses açtırmak için yöntemler deneniyor. Ses açtırmayacaksa da alt yazı sayesinde izleyiciyle iletişim kuruyor. Meyhanedeyiz.biz’in yeni filmi bizlere bu konuda iki farklı deneyim yaşatıyor.

Meyhane’nin Sesi Yeniden Merhaba Diyor

Meyhanedeyiz.biz filmini ilk olarak sesli izlemenizi tavsiye ederim çünkü Meyhane’nin Sesi’nin alt yazısı arada biraz sitemkar olabiliyor ve konuyu dağıtabiliyor. Zaten kendisi de kendine Ses’in yancısıyım diyor. Meyhane’nin Sesi’nin alt yazısı versiyonu komik ama sahnelerde olan sesin ne dediğini de izlerken merak ediyorsunuz. O yüzden sessiz dahi izleseniz sesi açarsınız. Reklam filminde komik bir şeylerin yaşandığı oyuncuların mimiklerinden belli oluyor.

Meyhane’nin Sesi versiyonundaysa dış sesimiz her şeye hakim. Tüm meyhanelerin çalışanlarıyla arasında iletişimi sorunsuz, o, tüm meyhanelerin sesi. Bizlere ilk filmle Meyhane’nin sesi yeniden merhaba diyor ve ilk dersini veriyor: Kendini Tanıştırma ve Oryantasyon Süreci.

Garsonlarla göz göze gelmeye çekinen hardal kazaklı bir genç adama Meyhane’nin Sesi ve garsonlar birlik olup kendine güven dersi verirler. Hardal kazaklı arkadaş da bu dersi başarıyla geçer.

Blab yine keyifle izlenen bir Meyhanedeyiz.biz filmi yapmış. Esprileri bir reklam için yeterince iyi. Eski duygusal tonlar yerine giderek tonunu eğlenceli bir yöne çeviriyor olmasıysa çok hoş. Sonuçta keyifle güldüğümüz anlarda da yeniden merhaba diyebiliriz. Serinin devamını insan merak ediyor. Daha ne olsun?

Künye:
Reklamveren: meyhanedeyiz.biz
Ajans: Blab

Görsel: Youtube