Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Farklı Dünyaların Buluşması

Farklı Dünyaların Buluşması

Air Canada, iki ayrı kar küresinin içinde yaşayan insanların hikayesi üzerinden sevginin ve kararlılığın aşamayacağı engel yoktur mesajı veriyor.

Kim demiş farklı dünyaların insanları bir araya gelemez diye? Havayolu şirketi Air Canada; yeni yılın yaklaşması, pandeminin etkisinin geçtiğimiz yılki kutlama dönemine göre azalması ve herkesin kendi küçük evrenlerinin içinden yeniden bir araya gelmek için çıkmasıyla birlikte yeniden fiziksel olarak bağ kurmanın coşkusunu kar küreleri üzerinden anlattığı bir animasyonla kutluyor.

Hikaye gerçekten de bir Air Canada çalışanı olan kadının  uçuştan dönmesiyle başlıyor. Ailesiyle bir araya gelen kadın, küçük çocuğuna koleksiyonuna eklemesi için bir de kar küresi getirmiş. Koleksiyona eklenen yeni kar küresiyle birlikte kürenin içindeki ortam çocuğun hayal gücü ile birlikte gerçeğe dönüşüyor. Bu noktadan sonra animasyonun gücüyle bambaşka evrenlere yolculuk başlıyor. Karla kaplı ormanda minik bir evin içinde yaşayan adam çocuğun hayal gücünün içinde canlanırken kendi küçük kubbesinin altında minik evreninde hayatını yaşıyor. Ta ki yan kar küresini görene kadar.

Bir kar küresinden diğerine uzanan öykü

Bir anda farklı kar kürelerinde yaşayan iki yabancının hikayesine dönüşen reklam filmi adeta ayrı dünyalara ait iki insanın arasında oluşan kuvvetli bağa odaklanıyor. Bir tarafta kendi soğuk küresinin içinde yaşayan adam diğer tarafta tropik bir iklimde ve çevrede yaşayan kadın. İki farklı ortamda birbirleriyle bir araya gelemeseler bile güçlü bir bağ kuran ikili kar kürelerini aşıp birbirlerine sarılmanın özlemini duyuyor. Sevginin ve kararlılığın getirdiği dayanma gücünden ilham alan hikaye ailelerin ve sevenlerin yeniden bir araya geldiği bu dönemde Air Canada’nın üstlenmiş olduğu birleştirici role de vurgu yapıyor.

FCB Canada imzalı ‘Tis the Season to Believe kampanyasının animasyonları Adult Swim animasyon dizisi Robot Chicken ve Titan Maximum’un yapımcılığını da üstlenen Stoopid Buddy Stoodios tarafından hazırlandı. Bu sevgi dolu animasyon filminin müziklerini hazırlayan ikili ise Kanadalı müzik sanatçıları Forest Blakk ve Coeur de pirat.

Künye

Müşteri: Air Canada
Ajans: FCB Toronto
CCO: Nancy Crimi-Lamanna
Sanat Yönetmeni: Mary Macleod, Michael Morelli
Metin Yazarı: Patrick Gravel, Marty Hoefkes
Animasyon: Stoopid Buddy Studios
Animasyon Yönetmeni:Evan Derushie
Yapımcı: Phil Eddolls
Prodüksiyon Şirketi: Someplace Nice
Yönetmen: Sean McBride
Renklendirme: Hardave Grewal
Ses: Grayson Music Group

Görsel: YouTube