Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kalpleri Burun Farkıyla Kazanmak

Kalpleri Burun Farkıyla Kazanmak

Judo, Bianca Boya’nın parfümlü boyaları için hazırladığı kampanyada bir TikTok akımını reklamlara taşıdı.

Elinizde parfümlü boya gibi ilginç bir ürün varsa, bu ürünü sektördeki dev rakiplere ve düşük bütçe gibi engellere rağmen en yaratıcı şekilde nasıl tanıtabilirsiniz? Sanatın ve sinemanın ustaları, engellerin yaratıcılığı kışkırtan bir etki yarattığını defalarca ortaya koymuştur. Judo’nun Bianca Boya için hazırladığı kampanya, bu etkinin reklamcılıkta da geçerli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bianca melodileri söyleyen burunlar

Judo, Linkedin paylaşımında kampanya ile ilgili şu açıklamaları yapmış: “Rakipler dev. Sektörde farklılaşmak zor. Kampanya bütçesi küçük. Ama yaratmamız gereken etki büyük. Herkesi konuşturacak ve markamıza dikkat çekecek bir işe ihtiyaç vardı. Biz de risk aldık. Bir TikTok akımını, tv reklamlarına taşıdık. Sonra tv reklamının da TikTok filtresini yaptık. Buyurun işimiz… Bu akılda kalıcı işin bir parçası olan herkese teşekkür ederiz.”

3 filmden oluşan seri, “Kalpleri burun farkıyla kazanan boya. Parfümlü boya, Bianca.” mesajıyla paylaşılmış. Her filmde, burunlar farklı türde şarkılar söyleyerek farklı kitlelere sesleniyor.

İnsan bedenini tuval olarak kullanma fikri bana, reklam ajansı DBLG ve animasyon stüdyosu Animade’in ciltteki izlerle yaptıkları animasyon işini anımsattı. İlginizi çekiyorsa animasyonu ve yapım sürecini şurada izleyebilirsiniz.

Künye:

Reklamveren: Bianca Boya
Ajans: Judo,
Yaratıcı Yönetmen: Kağan Küçük
Müşteri İlişkileri Direktörü: cihan gediz
Yaratıcı Ekip: Gürol Dinneden Berna Kurtuluş Aynur Döner Eylül Kuşdili
Prodüksiyon Şirketi: Panda Films
Yönetmen: Derya Mansur
Görüntü Yönetmeni: Selami Şimşek
Post Production: Queens Queen’s Post Production Company
Müzik: Jinglecan

Görsel: Bianca Boya