Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kişinin Ruh Haline Göre Kendini İfade Edebildiği Ekranlı Tişört

Kişinin Ruh Haline Göre Kendini İfade Edebildiği Ekranlı Tişört

T-Shirt TV; dijital sanat eserlerini, fotoğrafları, TikTok videolarını, dizi sahnelerini, reklamları ve mimleri tişörtünde sergilemek isteyenler için yaratıldı.

Tişört’ler üzerlerindeki görseller ve metinler aracılığıyla her zaman kişinin kendini ifade etmesi bir araç oldu. Giyilebilir teknoloji ise bu ifade gücünün çok daha yükseltebilecek yenilikler sunuyor. T-Shirt TV de bu potansiyeli ortaya koyan ürünlerden biri. Bu tişört sanattan aktivizme, kişisel markalaşmaya ve eğlenceye kadar her şeyin sergilenebildiği dinamik bir tuval işlevi görüyor.

Peki bu tişört nasıl çalışıyor?: Şık, 10 inçlik HD ekran ustalıkla kumaşa entegre edilerek tişörtün bir parçası haline getirilmiş. Hafif olan ve göze çarpmayan bu ekran, seçtiğiniz görsellere çarpıcı bir netlikte hayat veriyor. Bu sayede mesajınızı, sanatınızı ve hatta favori spor takımınızın en son maç özetlerini gittiğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Ekran ve hoparlörler tişörtten ayrılabiliyor. Dolayısıyla makinede yıkanabiliyor.

T-Shirt TV özellikle yaratıcı insanlar ve iletişimciler için fayda sağlıyor

Videolar, resimler ve sesler USB yoluyla yüklenebiliyor ve tişörtünüzü içeriğinizin döngüsel olarak gösterildiği bir vitrine dönüştürülebiliyorsunuz. Tişört 2 GB depolama alanına ve ekstra bir pille uzatılabilen iki ila dört saatlik pil ömrüne sahip.

Yüksek teknoloji ürünü tişört, özellikle yaratıcı bünyeler ve iletişimciler için bir araç veya kanal işlevi görüyor. Sanatçılar bu tişört üzerinden dijital eserlerini sergileyebilir, aktivistler mesajlarını güçlendirebilir ve spor tutkunları takım ruhlarını ortaya koyabilir. Kısacası T-Shirt TV’yi mobil bir reklam panosu, kişisel bir galeri ve iletişim aracı olarak tanımlamak mümkün.

Daha önce 20th Century Fox ve CNN gibi medyanın önde gelen isimlerinin promosyonlar ve etkinlikler için kullandığı T-Shirt TV, artık yeni bir Kickstarter kampanyası aracılığıyla paylaşma vizyonu olan herkes için erişilebilir olmayı hedefliyor.

Görsel: Kickstarter