Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Isı Nedeniyle Performansın Düşmesini Önleyen Boyun Bandı

Isı Nedeniyle Performansın Düşmesini Önleyen Boyun Bandı

Hızla donan ve saatlerce dayanan boyun bandı THERMONECKS, yükselen vücut ısısının zihinsel ve fiziksel performansı düşürmesini önlüyor.

Kişisel ısıtma ve soğutma çözümleri son yıllarda oldukça popüler. Enerji kriziyle birlikte muhtemelen daha da yaygınlaşacaklar. Xiaoming’in boynu saran kişisel ısıtıcısı 005G ve Sony’nin çok ses getiren giyilebilir kliması Reon Pocket dikkat çekici örneklerdendi. Üstelik bu çözümler, kapalı alanlarda olduğu kadar açık havada çalışmak zorunda olanlar için de önemli bir fark yaratma amacını taşıyordu. Şimdi sıcak havalarda hem zihinsel hem de fiziksel performansı iyi bir seviyede tutabilmek için geliştirilen THERMONECKS var sırada.

THERMONECKS’in pedleri 10 dakikada donuyor, 6 saat boyunca donmuş halde kalabiliyor

Degreve Design tarafından yaratılan THERMONECKS, vücudu ideal ısıya geri döndüren yenilikçi bir sıcaklık kontrol bandı olarak tanımlanıyor. Sıcakta, antrenmandan sonra, açık havada çalışırken, yemek pişirirken veya direksiyon başında uykunuz geldiğinde kullanabileceğiniz ürün. Dual Temperature (Çift sıcaklık) teknolojisi, cihazı 14°C ve 20°C sıcaklıkta tutarak stresi azaltıyor. Bu sayede kullanıcının yaptığı işe konsantre olmasını sağlıyor ve performans açısından onu tekrar en iyi durumuna geri döndürüyor.

Şık bir tasarıma sahip olan boyun bandı, buz yanıklarına ve cilt hasarına yol açabilecek buz kompresi veya soğuk havlu koyma gibi uygulamalardan daha güvenli. İçinde – buz gibi – soğuk suya daldırıldığında sadece 10 saniyede donabilen gelişmiş Thermo Pad’ler yer alıyor. Boyuna uygulandığında, 15 dakika içinde vücudu 7 dereceye kadar soğutuyor. Böylece kullanıcı fazla zaman kaybetmeden yaptığı işe geri dönebiliyor. Pedler kendi özel çantasında saklandığında 6 saat boyunca donmuş şekilde kalıyor. Böylece sürekli pedleri dondurmak için soğuk su aramaya kalmıyor. THERMONECKS’le ilgili diğer detayları Indiegogo’daki kampanya sayfasında da görebilirsiniz.

Görsel: Indiegogo