Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Glad Poşetleri İle Ağırlık Kaldırmaya Hazır Mısın?

Glad Poşetleri İle Ağırlık Kaldırmaya Hazır Mısın?

Glad marka poşetler sağlam yapıları ile çöplerin etrafa yayılmalarını engelleyerek, çöp toplayan kişilerin işlerini kolaylaştırıyor.

Son günlerde gündemi en çok meşgul eden konu elbette yeni yılla birlikte marketlerde poşetlerin para ile satılmaya başlanması. Bu kararın arkasında çevreci bir tutum olsa da alışkanlarından vazgeçmekte zorlanan insanımız, duruma farklı çözümler getirerek sosyal medyada oldukça eğlenceli paylaşımların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Aslında plastik tüketimin çevreye verdiği yıkıcı zarar uzun yıllardır bilinen bir gerçek. Aşırı plastik tüketimine dur demek için tanınmış markalar da önemli adımlar atıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında McDonald’s‘ın geri dönüştürülebilir kahve kupaları üzerine çalışmalar yapan Starbucks ve Closed Loop Partners’a katıldığını açıklayarak The NextGen Cup Consortium and Challenge’a 5 milyon dolarlık yatırım yaptığını hatırlarsınız. Benzer bir yaklaşımla AdidasParley for the Oceans ile iş birliği yaparak okyanustaki plastik atıklardan ayakkabı yaparak dikkatleri okyanuslardaki kirliliğe çekmişti. Bu amaca hizmet eden Greenpeace gibi önemli sivil toplum örgütleri de plastik atık konusunu düşündürecek kampanyalar yapmaya devam ediyor.

Bu Çöp Poşetleri Bildiğiniz Poşetlerden Farklı

Ancak bir yandan yaşam alanlarımızdaki çöpleri toplayacağımız çöp poşetlerine ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu noktada, Glad marka poşetler hem daha az plastik materyal barındırmaları hem de yıkanarak yeniden kullanılabilir olmaları gibi çevresel sorunlara getirdikleri çözümlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Glad’ın, FCB Kanada ile çalışarak hazırladığı son reklam kampanyasının odak noktası ise Glad poşetlerinin bir diğer önemli özelliği, güçlendirilmiş yapısı. Geçtiğimiz yıl Thank You ile başlayan kampanya; 2 Ocak’ta gösterime giren ve 2 Haziran’a kadar yayınlanmaya devam edecek olan Big Lift ile devam ediyor. Bu reklam filmiyle de kolayca yırtılmayan yapısı ve kalınlaştırılmış alt kısmıyla çöplerin çevreye yayılmasının önüne geçen Glad, çöpçülerin de takdirini kazanan bir marka olduğu mesajını desteklemeye devam ediyor.

Künye:

Reklamveren: Clorox Canada (Glad Canada)
Clorox Kanada Pazarlama Müdürü Yardımcısı: Matt Kohler
Kıdemli Lider, Küresel İçgörü: Anna Conte
Kategori Takım Lideri & Glad Markasının Pazarlama Müdürü : Ann Marie Cicuttini
Marka Yöneticis: Laura Fulton
Kıdemli Dijital Pazarlama Müdürü & Dijital COE: Ariane Friesen
Reklam Ajansı: FCB Canada
Baş Yaratıcı Yönetici: Jeff Hilts & Nancy Crimi-Lamanna
Grubun Yaratıcı Yönetmeni: Matt Antonello & Noel Fenn
Yapımcı: Christine Michalejko
Baş Yönetici: Tyler Turnbull
Stratejiden Sorumlu Yönetici: Shelley Brown
Kıdemli Stratejist: Shelagh Hartford
İdari Yönetici Yardımcısı: Tracy Little
Grup Marka Yöneticisi: Blake Connolly
Marka Yöneticisi: Melissa Paulino
Proje Müdürü: Adrian Bailon
Reklam Ajansı: FCB Montreal
Metin Yazarı: Joël Letarte
Yayın Yapımcısı: Anick Rozon
Marka Yöneticisi: Alexandra Candet
Marka Koordinatörü: Caroline Morissette
Prodüksiyon Şirketi: Soft Citizen
Yönetmen: The Perlorian Brothers
Düzenleme: Jon Devries  @ School Editing
Renk: Clinton Homuth & Alter Ego
Flame Sanatçısı: Marco Polsinelli @ Fort York
Ses: Vapor RMW

Görsel: Youtube