Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doğayı Korumak için Greenpeace’in Yeni Yıl Kararları

Doğayı Korumak için Greenpeace’in Yeni Yıl Kararları

Greenpeace Peru, yayınladığı 2019 posterlerinde daha hassas davranılması gereken konulara ve hayvanları kurtarmak için gereken ana hedeflere yer veriyor.

Dünya üzerindeki çoğu hayvan türünün nesli tükenme tehdidi ile karşı karşıya. Çevre kirliliği, yasak avlanma, plastik tüketimi ve yasa dışı madencilik gibi konular da bu tehdidin etkisini artıran etkenler. Ekolojik dengenin bu gibi etkenler nedeniyle bozulması, onların yaşam alanını yalnızca tahrip etmekle kalmıyor, ölümlerine dahi sebep oluyor. Yaşam için doğaya ve onun çeşitliliğine muhtacız. Bu yüzden elimizden gelenin fazlasını da yapmak durumundayız. Greenpeace Peru da elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerektiğini belirten ve hayvanları korumanın ana hedeflerine dikkat çeken 2019 temalı posterler yayınladı.

Peru merkezli ajans Lion Heart imzasıyla oluşturulan posterlerin her biri, farklı hayvanlara ve vurgulanmak istenen mesaja yer veriyor. 2019 yazısının görselle bir bütün olarak düşünülmesi ve uygulanması, belirtilen başlıklarda bu yıl daha hassas olunması gerektiği imajı yaratıyor.

2019 için daha değerli amaçlar

2019 hedeflerini yayınladığı posterler aracılığıyla ifade eden Greenpeace Peru, bu seride 12 farklı görsele yer veriyor. Hatta görseller arasında hayvanların haricinde bir de insan var. İllegal madenciliğe dikkat çekilmek için tasarlanan ilan #ILLEGALMININGSTOP başlığıyla yayınlandı.

Künye:

Reklamveren: Greenpeace Peru
Ajans: Lion Heart, Lima, Peru
Yaratıcı Yönetmen: Luis Leon
Planlama Direktörü: Maryoli Alcala

Görsel: Ads of the World