Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
ENVO Kitiyle Bisikletler Elektrikli Kar Bisikletine Dönüştürülebiliyor

ENVO Kitiyle Bisikletler Elektrikli Kar Bisikletine Dönüştürülebiliyor

ENVO kışın da bisiklete binmekten vazgeçmeyenler için bisikletleri elektrikli kar bisikletine dönüştüren bir kit tasarladı.

Bisikletleri eşi görülmemiş araçlara dönüştüren, elektrikli bisiklet haline getiren ya da kullanım amacına göre farklı türlere geçiş yapmasını sağlayan ilginç projelere şahit olduk. ENVO’nun bisikletleri elektrikli kar bisikletine dönüştüren kiti de mevsim koşullarına uyum sağlamak adına dikkat çekici bir çözüm sunuyor.

Kendin yap kar bisikleti seti

Özellikle pandemi sonrası bisiklet pek çok insanın temel ulaşım aracı haline geldi ki bunlardan biri de benim. Benim gibi kışın bisiklet kullanmayı daha çok seven insanların dahi baş etmekte zorlandığı hava koşulları var elbette. Kar yağışının ve buzlanmanın olduğu havalar bunun başında geliyor. Hatta yaşadığım yerde yollar karlarla o kadar kapanabiliyor ki, bazı bölgelere hiçbir araçla girme imkanım kalmıyor. Bu açıdan ENVO’nun bu dönüşüm kitine oldukça olumlu bakıyorum.

ENVO’nun dönüşüm kitiyle ön tekerin yerine bir snowboard arka tekerin yerine de bir palet yerleştirmek mümkün. Dönüşümü tamamladığınızda pedal destekli, pille çalışan bir kar bisikletiniz olmuş oluyor. ENVO bu kitle yapılacak araçlarda denge, performans ve rahat bir sürüş vadediyor.

Hemen hemen her tür bisiklet şasisine uyum sağladığı belirtilen parçalar başka herhangi bir elektrikli kar makinesi inşa etmekte de kullanılabiliyor. Lastik palet, neredeyse her tür karlı arazide 100 KGF’ye kadar iyi bir çekiş gücü sağlıyor. Kitteki entegre BLDC dişli göbek motoru 1200 W güç ve 120 Nm tork sağlıyor. Bu motor kompakt, sızdırmaz ve bakım gerektirmeyen bir yapıda.

ENVO elektrikli kar bisikleti kitini buradan 2.789 dolar fiyatla sipariş etmek mümkün.

Görsel: ENVO