Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisikletleri Kar Bisikletine Dönüştüren Kit

Bisikletleri Kar Bisikletine Dönüştüren Kit

Faster Bikes şirketi tarafından geliştirilen S-Trax Dönüştürme Kiti ile standart ve elektrikli bisikletler pratik şekilde kar bisikleti haline gelebiliyor.

Avusturyalı Faster Bikes şirketi tarafından geliştirilen S-Trax Dönüştürme Kiti ile standart ya da elektrikli bisikletler kar bisikletine dönüştürülebiliyor. Bisikletlerin kar üzerinde kullanımı için gerekli olan tek şey, tekerleklerinin çıkarılarak Faster Bikes tarafından tasarlanan aparatların takılması.

Ön tekerlek bir kayak modülüyle, arka tekerlek ise ilerlemeyi kolaylaştıran bir tırtıl modülüyle değiştiriliyor. Ön kayak modülü, 100 – 150 mm montaj genişliğine, tırtıl modülü de 130 – 200 mm montaj genişliğine sahip bisikletler için uygun. Hidrolik yerine mekanik bir fren diskine sahip olan tırtıl modülü, güçlü bir fren desteği sağlıyor.

Şirket, kiti kullanarak daha yüksek hızlara çıkmak isteyecek karbon fiber gövdeli bisiklet sahiplerine engel olmak amacıyla dönüştürücü kiti yalnızca alüminyum ve çelik bisiklet gövdeleriyle uyumlu olarak üretti.

Son dönemde bisiklet dünyasında modifikasyonla sıradan bisikletlerin farklı işlevlere evrilebildiğine sıkça şahit oluyoruz. Kimi bir cihazla enerji üretirken, kimi bir kit ile elektrikliye dönüşebiliyor. 2022 yılında bisiklet dünyasında yaşanan gelişmelere bu derlememizden göz atabilirsiniz.

Görseller: Instagram, Youtube