Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Duolingo’dan Evlat Edinme Merkezi

Duolingo’dan Evlat Edinme Merkezi

Dil öğrenme uygulaması Duolingo, yeni bir dil öğrenmek isteyenleri Evlat Edinme Merkezi ile ücretsiz olarak aile planlarına dahil ediyor.

Dil öğrenme uygulaması Duolingo, Evlat Edinme Merkezi ile yeni bir dil öğrenmek isteyenler aile planlarında boş yer olan insanlardan ücretsiz katılım daveti alabiliyor. İki yıl önce yeni abonelik paketi Aile Planı’nı duyuran uygulama, bu paketle aynı aileden bir kişinin aile paketi satın alması halinde geri kalan 5 üyenin ek ücret ödemeden Plus abonelik olanaklarından yararlanmasını sağlıyor. Yeni paket uygulanmaya başladığından bu yana 6 kişilik kontenjanın her zaman dolu olmadığını fark eden Duolingo yetkilileri, bu durumu dil öğrenmek isteyen diğer insanlar için bir fırsata dönüştürdü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Duolingo (@duolingo)’in paylaştığı bir gönderi

Katılmak isteyenler, mevcut bir Duolingo Aile Planına kabul edilmek için Duolingo Adoption Center web sitesini ziyaret ederek, buradan kişisel talep broşürlerini oluşturuyorlar. Ardından bu broşürü #DuolingoAdoptionCenter hashtagiyle Twitter’da yayınlıyorlar. Aile hesabı olanlar da sosyal medyadaki hashtag üzerinden paylaşımları görüntüleyerek, aile planı davet bağlantısını uygulamaya ihtiyacı olan biriyle paylaşıyorlar. Duolingo’nun şimdiye dek edindiği verilere göre katılımcılar bir aile planına dahil olduktan sonra önceki durumlarına göre iki kat daha fazla ders tamamladılar.

Mischief at No Fixed Address iş birliği ile gerçekleştirilen proje tanıtım çalışmaları sırasında Manhattan’ın dört bir yanına el ilanları ve kullanıcıları web sitesine götüren QR kodlarını gösteren reklam panoları yerleştirildi. Pazarlama iletişiminde fırsatları iyi gören ve ıskalamayan uygulama, geçtiğimiz aylarda tüm dünyada esmeye başlayan House of Dragons rüzgârını yakalayarak duyurduğu ileri düzey Valyria kursu ile dikkatleri çekmişti.

Duolingo Ejderhaların Dilinden Anlıyor

Görseller: The Drum, Twitter, Instagram