Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Young Lions Türkiye Başvuruları Başladı

Young Lions Türkiye Başvuruları Başladı

4 farklı kategorinin bulunduğu Young Lions yarışmasına katılma şansı elde etmek için son başvuru tarihi 17 Mayıs.

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin genç profesyonellere yönelik bölümü Genç Aslanlar “Young Lions” yarışmasının başvuruları sürüyor. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali her yıl pazarlama ve yaratıcı sektör profesyonellerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Bu yıl düzenlenecek olan festivalin Türkiye temsilciliğini MediaCat, Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Reklamcılık Vakfı üstlendi. Young Lions’ın Türkiye elemeleri  sponsorları arasında 4129Grey, Anima, Depo Film, Manajans J. Walter Thompson, Medina Turgul DBB, Ogilvy İstanbul, Rafineri, Puck Global, TBWA\İstanbul, VMLY&R İstanbul gibi şirketler bulunuyor.

Young Lions Türkiye başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor

Dijital, Film, Medya, PR olmak üzere 4 farklı kategoride seçmelerin yapılacağı yarışmanın son başvuru tarihi 17 Mayıs. Yarışmanın başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Başvuru ücreti ve banka hesap bilgilerine de Reklamcılık Vakfı’nın sitesinden ulaşabilirsiniz.

İki kişiden oluşan ekipler için iyi derecede sözlü ve yazılı İngilizceye sahip olma şartı aranırken her bir katılımcının bir kategoride yarışma hakkı bulunuyor. Katılımcı olup kazanan ekip festivale katılma hakkı kazanacak. 30 yaşının altındaki katılımcıların (21 Haziran 1988 ve sonrası) başvurabildiği etkinlikte her kategoride kazanan ekipler 17-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde Young Lions seçmelerinde yarışma imkanı bulacak.

Görsel: Cannes Lions