Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
TBWA\Istanbul ve IKEA’ya Cannes Lions’da Bronz Aslan [Cannes Lions 2019]

TBWA\Istanbul ve IKEA’ya Cannes Lions’da Bronz Aslan [Cannes Lions 2019]

TBWA\Istanbul’un IKEA Türkiye için hazırladığı Hailstorm in İstanbul işi Cannes Lions 2019'da Mobile kategorisinde Bronz Aslan kazandı.

Bu yıl 66.’sı düzenlenen Uluslararası Yaratıcılık Festivali Cannes Lions 2019’un son gününe girdik. Tüm kategorilerde kazanan işler birer birer açıklanıyor. Geçtiğimiz gün 6 kategorinin daha ödül alan kampanyaları belli oldu. Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation, Mobile ve Radio kategorilerinde ödül alan işler açıklandı. TBWA\Istanbul’un IKEA Türkiye için hazırladığı Hailstorm in İstanbul işi Mobile kategorisinde kısa listeye kalarak bu kategoriler için Türkiye’den kısa listeye kalan tek kampanya olmuştu.

Aracını Doludan Korumak İsteyenlere IKEA’dan Renkli Tavsiyeler

Bu kampanya ile TBWA\Istanbul, Mobile kategorisinde Bronz Aslan’a layık görüldü. Böylelikle Türkiye Cannes Lions 2019’un dördüncü gününde 3. Aslan’ını kazanmış oldu. TBWA\Istanbul da bu ödülle birlikte ikinci Bronz Aslan’ını kazanmış oldu. Ajans, festivalin ilk gününde açıklanan Outdoor kategorisinde Land Rover için hazırladığı Shirt ve Polo Shirt işleriyle de Bronz Aslan’a layık görülmüştü. Mobile kategorisinde Grand Prix kazanan kampanya ise The Whopper Detour oldu. FCB New York tarafından hazırlanan iş aynı zamanda Direct Lions kategorisinde de Grand Prix kazanmıştı.

Görsel: IKEA Türkiye