Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cannes Lions Yaratıcılığın Gücüne İnanıyor

Cannes Lions Yaratıcılığın Gücüne İnanıyor

Cannes Lions yaratıcı fikirlerin ve hikayelerin topluluk ve içerik platformu Creativity Moves Us Forward üzerinden paylaşılabileceğini duyurdu.

Cannes Lions 2020 COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl iptal edildi. Organizatörlerin verdiği bilgiye göre uluslararası yaratıcılık festivali 21-25 Haziran 2021’de gerçekleşecek. Festivalin iptal olması bir yana organizatörler bir topluluk ve içerik platformu ile ekip çalışmasının ve yaratıcılığın önemine vurgu yapmaya devam ediyor.

Creativity Moves Us Forward adı verilen bu platform sektörün içindeki hikayeleri güçlendirmeye odaklanıyor. İnsanların işlerini daha iyi yapmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Cannes Lions, ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun herkesi toplulukla fikrini paylaşmaya davet ediyor.

Creativity Moves Us Forward platformunda yararlı içerikler ilham verici fikirler yer alacak

Cannes Lions Genel Müdürü Simon Cook, festivalin küresel anlamda değişen tüketici davranışlarına olumlu bir yanıt verme konusunda etkin bir rol aldıklarını ifade ediyor. Herkesin hayatını etkileyen COVID-19 sürecinde de bir arada olmanın, paylaşmanın ve en iyisini yapmaya çabalamanın gerekliliğine dikkat çekiyor.

Platformda içgörülerin yanı sıra Aslan kazanan işler ve önceki festivallerden ilham verici konuşmalar da düzenli olarak paylaşılacak. Platform, yaralı içerikler ve ilham verici fikirlerle tüm yaratıcılara sahip olduğu gücü hatırlatacak.

Cannes Lions her zamankinden daha fazla birlikte olmamız gereken bu zamanlarda tüm paylaşımların ilerleme sağlayabilecek değere sahip olduğuna inanıyor. Değerli bir hikaye ya da ufuk açıcı bir bilginiz mi var? Topluluk ve içerik platformu ilham verici her türlü fikre açık. Hikayenizi veya yaratıcı çözümünüzü buradan paylaşabilirsiniz.

Görsel: Cannes Lions