Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cannes Lions Gelecek Yılın Konuşmacılarını Arıyor [Cannes Lions 2020]

Cannes Lions Gelecek Yılın Konuşmacılarını Arıyor [Cannes Lions 2020]

22-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cannes Lions yaratıcılık festivalinde konuşmacı olmak isteyenler 28 Ekim'den itibaren başvuruda bulunabilir.

Dünyanın en önemli yaratıcılık festivallerinden biri olan Cannes Lions her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde dünyanın dört bir yanından gelen reklam sektöründeki yaratıcıları ağırlıyor. Festival, sektördeki yaratıcılığın ve iş kalitesinin artmasını amaçlayarak düzenlediği ve yaratıcılığın önemli bir kriteri olarak gördüğü ödül törenin yanı sıra atölyeler ve oturumlar da gerçekleştiriyor. Dünyanın farklı bölgelerinden reklamcıların ve iletişimcilerin konuşmacı olduğu oturumlarda sektörün nasıl daha iyiye gidebileceği, gelişim için neler yapılabileceği ve etkili yaratıcılık için nasıl bir yaklaşım gösterilebileceği gibi konular ele alınıyor.

Cannes Lions önümüzdeki yılın konuşmacılarını belirliyor

Cannes Lions’da kazanılan ödüller sektörde yer alan çalışanlar, ajanslar ve şirketler için kariyer değiştirebilecek kadar değerli bir öneme sahip. Bununla birlikte festivalde konuşmacı olarak yer almak da kariyer açısından hayat değiştirici bir etki yaratıyor. Bu çerçevede; Cannes Lions, önümüzdeki yıl sahnede yer almak üzere pazarlama alanında uzmanları, yaratıcıları ve yeni sesleri sahneye davet ediyor. Bu yıl22-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 67. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde sahnede yer almak isteyen özgün fikre sahip yaratıcılar 28 Ekim gününden itibaren başvurularını gerçekleştirebilecek.

Konuşmacı olarak yer alacak bu yeni sesler 150 farklı ülkeden gelen reklamcıları ve iletişimcileri etkileme fırsatı yakalayacak. Özgün ve yaratıcı fikirler festivalde yer alan markalar, ajanslar ve medya sahipleri tarafından ilgi ile takip edilecek. Dolayısıyla konuşmacı olarak yer alacak katılımcıların izleyici kitlesini etkilemesi ve yeni fikirlerle farklı kapılar açması bekleniyor.

Cannes Lions 2019’da yer alan konuşmacılar

Geçtiğimiz yıl Diageo, Anheuser-Busch InBev ve Burger King’ten küresel CMO’lar, Droga5 ve Accenture Interactive’den katılımcılar, Adobe’den Scott Belsky ve Roma filminin yönetmeni Alfonso Cuaron gibi isimler konuşmalarda yer aldı. Cannes Lions önümüzdeki yıl başvuruların herkese açık olduğu bu fırsat için olağanüstü fikirleri olan yeni insanları arıyor.

Gerçekleştirilen konuşmalar ve oturumlar için DDB bölgesel iletişim ve halkla ilişkiler müdürü Angela Henao, sektörün içinde bir konuşma düzenlemek istediklerini ve Cannes Lions’ın bunu yapacak alanı olduğunu söylerken ALMA CEO’su Luis Miguel Cannes Lions’da yer almanın kariyerinin en önemli bölümü olduğunu dile getiriyor.

28 Ekim itibariyle başlayacak olan başvurular hakkında detaylı bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Twitter, Cannes Lions