Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King’de Unutulan Eşyalar Sahiplerini Bekliyor

Burger King’de Unutulan Eşyalar Sahiplerini Bekliyor

Burger King Belçika, restoranlarda yeme içme döneminin yeniden başlamasıyla birlikte müşterilerine kayıp eşyalarını gelip almaları için çağrıda bulunuyor.

Pandemiyle geçen 2020 yılında sosyal sorumluluk odaklı başarılı kampanyalara imza atan Burger King, Belçika’da restoranların yeniden yeme içme hizmeti vermeye başlamasıyla birlikte müşterilerini “Gelin ve şubelerimizde unuttuğunuz eşyaları alın.” çağırısı yapıyor. Karantina döneminde evde Burger King hamburgerleri yapmak isteyenler için hamburgerlerinin malzemelerini gösterildiği afişler hazırlayan, mutsuz doğum günü geçiren çocuklar için pandemi sonrası şubelerinde parti sözü veren, #Whopperandfriends etiketli kampanyasıyla küçük işletmeleri desteklemek için Instagram hesabında yerel işletmelerin reklamını yapan, QR Code ve Student Offer gibi kampanyalarıyla ücretsiz Whopper dağıtan fast food zinciri, pandemi sonrası müşterilerini şubelere farklı bir şekilde çağırıyor.

Burger King’de sahibini bekleyen bir McDonald’s şapkası

Herkes yemek için gittiği bir restoranda eşyasını unutmuş olabilir. Çözümü ise basittir. Ertesi gün gidersin ve unuttuğun eşyanı eğer şansın da yanındaysa bıraktığın restoranda bulursun. Ancak pandemi döneminde bu süreç tahmin edilenden biraz daha uzun sürmüş olabilir. Burger King Belçika da kapılarını yeniden müşterilerine açmaya hazırlandığı bu zamanlarda şubelerinde neredeyse bir yıldır sahipsiz bekleyen unutulmuş eşyaları gün yüzüne çıkarıyor.

Anahtarlarını, gözlüklerini, oyuncaklarını, şapkalarını veya herhangi bir eşyasını Burger King Belçika şubelerinde unutan ve almak için sabırsızlanan müşterilerini dört gözle bekleyen fast food zincirinin Belçika’daki şubeleri, Buzzman tarafından yaratılan Come and get it back kampanyasında çeşitli unutulmuş ürünlerin olduğu afişler hazırlıyor.

Kampanya, eşyalarını şubelerde unutan insanları restoranların tamamıyla hizmet vermeye başlayacağı 9 Haziran tarihinden itibaren eşyalarını gelip almaları konusunda çağrı yapıyor. Unutulan arasında çanta, oyuncak, telefon gibi parçalar bulunuyor. Ezeli rakibini de unutmayan Burger King, bu unutulan eşyalar arasına bir de McDonald’s logolu şapkayı ekliyor.

unutulan eşyalar

Künye

Müşteri: Burger King Belçika
Ajans: Buzzman
İdari Yaratıcı Yönetmen: Georges Mohammed-Chérif
Yaratıcı Yönetmen: Louis Audard, Tristan Daltroff
Sanat Yönetmeni: Nicolas Boudeau
Metin Yazarı: Caroline Ribemont
PR: Amélie Juillet, Paul Renaudineau
Prodüksiyon Şefi: Vanessa Barbel

Görsel: Burger King Belçika, adsoftheworld