Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evde Whopper Yapımı için Gerekli Malzemeler

Evde Whopper Yapımı için Gerekli Malzemeler

Burger King Fransa, COVID-19 salgı ile birlikte evlerinde hamburger özlemi çeken müşterileri için Whopper malzemelerini gösteren afiş hazırladı.

Devletler COVID-19 salgının ilerleyişini önlemek adına birtakım önlemler alıyor. Salgının Çin’den sonra yayılım gösterdiği ikinci durak olan Avrupa ülkelerinde bu uygulamalar oldukça sıkı. Fransa, İspanya, İtalya başta olmak üzere birçok ülkede sokağa çıkışlar sınırlandırıldı. Fransa’da bu önemlere ek olarak restoranlar kapatıldı. Burger King de restoranlarını müşterilerine kapatmasının yanı sıra arabaya servis ve paket servis hizmetlerini geçici süreyle durdurdu.

İnsanların evde kalmasının önemine vurgu yapmak isteyen marka geçen hafta şubelerinde yer alan tabelalardaki Home of the Whopper (Whopper’ın Evi) sloganını değiştirerek Stay Home (Evde Kal) yapmıştı.

COVID-19 süresince Whopper’lar evde yapılıyor

Buzzman Paris tarafından Burger King Fransa için hazırlanan afişler ise karantinadan dolayı dışarı çıkıp favori Burger King menüsü yiyemeyenlerin dermanına koşuyor. Afişte, herkesin yuvalarına çekildiği bu zamanlarda evde Whopper hazırlamak için gereken temel malzemeler yer alıyor.

Sosyal medya hesaplarından Whopper malzemelerini paylaşan Burger King Fransa gönderiye “Orjinali bekliyorum” notu düştü. Burger King Küresel CMO’su Fernando Machado gönderiyi alıntılayanlar arasında yerini aldı.

Basit görsellerle desteklenen malzemelerin arasında kıyma, kırımızı soğan, turşu, marul ve ekmek gibi bir Whopper’da yer alan bütün içerikler bulunuyor. Burger King tarifi uygulayacak kullanıcılara malzeme listesini veriyor. Ancak markanın sloganı haline gelen alevde ızgarası yerine alternatif olabilecek seçenekleri Whopper hazırlayacak olanların hayal gücüne bırakıyor.

Görsellerle ifade edilen tarifler sadece Whopper içerikleri ile sınırlı değil. Whopper’a ek olarak Steakhouse, Big King, Big Fish hamburgerlerinin de malzemeleri afişlerde gösteriliyor.

Künye

Müşteri: Burger King Fransa
Ajans: Buzzman Paris

Görsel: Burger King Fransa Facebook