Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King’ten Mutsuz Doğum Günü Geçiren Çocuklara Parti Müjdesi

Burger King’ten Mutsuz Doğum Günü Geçiren Çocuklara Parti Müjdesi

Burger King Fransa, DAVID Mad imzalı Unhappy Birthday kampanyası ile doğum günlerinde karantinada olan çocuklara için pandemi sonrası parti müjdesi verdi.

Burger King, COVID-19 karantinası sürecinde farklı ülkelerde gerçekleştirdiği kampanyalarla adından söz ettirmeyi başardı. ABD’de gerçekleştirilen Student Offer ve QR Code kampanyalarında müşteriler evlerinden çıkmadan Whopper kazanma şansı yakaladı. Katılımcılardan QR kodu okutmasını isteyen kampanyada 10 bin Whopper dağıtılacağı açıklandı. Karantina nedeniyle evlerinde olan öğrencilerin merkeze alındığı Student Offer kampanyasında ise toplamda 150 bin Whopper’ın kazanılabileceği açıklanmıştı.

Doğum günlerini ev partisi ile geçiren çocuklara sevindirici haber

Burger King Fransa için gerçekleştirilen Buzzman Paris imzalı kampanyada evlerinde hamburger özlemi çeken müşteriler için evde Whopper yapma önerisi sunuluyordu. Whopper, Steakhouse, Big King gibi hamburger çeşitlerinin malzeme listesinin olduğu afişler hazırlandı. Fransa’da gerçekleştirilen bir diğer kampanyanın merkezinde ise çocuklar yer alıyor. Fast food zinciri, DAVID Mad imzalı Unhappy Birthday reklam filmi ile COVID-19 sonrası çocuklara hak ettikleri doğum gününü yaşatacağını açıklıyor.

Doğum günü karantina dönemine gelen küçük çocukların çoğu oldukça sade bir doğum günü yaşadı ve yaşıyor. Arkadaşlarla yapılabilecek kutlama veya oyun alanında eğlenerek geçirilecek bir gün yerine tüm gün evde olmak zorundaydılar. Her ne kadar üzücü olsa da bunu yapmaları gerekiyor. Ancak Burger King Fransa geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile çocukları neşelendirecek ebeveynlere destek olacak bir girişimde bulundu.

Burger King Fransa toplamda 600 parti düzenleyecek

Ebeveynlere çağrı yapan Burger King Fransa, doğum günlerinde çocuklarının pasta ile fotoğraflarını çekmesini istedi. Fotoğrafları gönderen aileler arasından seçileceklere pandemi sonrası ücretsiz doğum günü partisi sunacağını açıkladı.

Çocukların doğum günü pastasının önünde çekilen fotoğraflar #UnhappyBirthday etiket ile paylaşılmasının ardından doğum günü partisi kazanan çocuklar da belli oldu. İlk etapta belirlenen 500 parti limitine 24 saat sürede ulaşıldı. Ardından Burger King bu teklife 100 parti daha ekledi.

Künye

Müşteri: Burger King Fransa
Ajans: David Mad,
Küresel CCO: Pancho Cassis
İdari Yaratıcı Yönetmen: Saulo Rocha, André Toledo
Yaratıcı Yönetmen Fred Bosch, Álvaro Palma
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Sébastien Rouviere
Metin Yazarı: Luis Giraldo
Sanat Yönetmeni: Felipe Antonioli
Küresel Hesap Yöneticisi: Stefane Rosa
Hesap Yöneticisi: María García Herranz
Hesap Süpervizörü: Adriana Gonzalez
Strateji Yöneticisi: Patricia Urgoiti
Prodüksiyon Başkanı: Diego Basualdo
Editör: Paula Santos

Görsel: YouTube, The Drum