Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eve Sipariş Ver Evini Burger King Şubesine Dönüştür

Eve Sipariş Ver Evini Burger King Şubesine Dönüştür

Eve sipariş verenler Burger King'in Home of the Whopper sloganına sahip tabelasını evlerinin önüne astırma şansı yakalıyor.

Burger King karantina dönemi boyunca farklı yaş grubunu hedefleyen çeşitli kampanyalarıyla dikkat çekti. Okula gidemeyen öğrenciler için Student Offer kampanyası gerçekleştirdi ve ücretsiz Whopper dağıttı. Unhappy Birthday kampanyası ile mutsuz doğum günü geçiren çocuklara pandemi sonrası şubelerinde parti sözü verdi. QR Code kampanyası ile reklamlardaki kodu okutabilene Whopper dağıtırken sosyal mesafeyi doğal yollardan korumak için ekstra soğanlı Whopper’larını servis etti.

Eve siparişlerde Home of the Whopper yazılı tabelalar kazanma şansı

COVID-19 pandemisinde karantina sınırlandırmalarının gevşetilmesinin ardından Burger King restoranları da açılmaya başladı. Bazı Burger King şubeleri ABD’de araca servis hizmetinin dışında restoran içinde de hizmet veriyor. Ancak fast food zinciri restoranlar açılsa bile evde kalmayı tercih edenlerin ve eve sipariş verenlerin ilgisini çekecek bir kampanyaya imza attı.

David Miami tarafından hazırlanan Homes of the Whopper kampanyasında eve sipariş verenleri bir sürpriz bekliyor. ABD’de markanın uygulaması üzerinden sipariş veren müşteriler evleri için hazırlanmış Home of the Whopper yazılı tabelayı kazanma şansı yakalıyor. Yaz boyunca evleri bir nevi Burger King şubesine dönüşüyor.

Kazanan müşterilerden bazılarının evlerine tabelalar kuruldu bile. Ücretsiz teslimat ile tabelalara sahip olan müşterilerin evlerinin görsellerinin yanı sıra dört farklı evin önünden alınan Google Street görselleri kampanyayı destekliyor.

Homes of the Whopper kampanyası, bu yaklaşımıyla pandeminin henüz ilk safhalarındayken çalışanlarının evlerini ajansın ofisi olarak markalamasına izin veren BBDO Your Home işini anımsatıyor.

Künye

Müşteri: Burger King
Ajans: David Miami
Küresel CCO: Pancho Cassis, Sylvia Panico
Kıdemli Metin Yazarı: Dan Flora
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Aaron Willard
Küresel CSO: Paula Vampre
Strateji Diretörü: Jon Carlaw
İdari Yapımcı: Carlos Torres
Prodüksiyon Şirketi: Unicorns&Unicorns
Dijital Yönetim: Ralph Kuijpers
İdari Yapımcı: Adrianne McCurrach, Alexis Celic
Yapımcı: Edmond Bilbasoo
Fotoğraf: Andrew Giammarco
Prodüksiyon Tasarımı: Daniel Fox
Drone Operatörü: Liz McDermott, Alexis Mendez, Jeff Stein

Görsel: YouTube, MusebyClio