Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sosyal Mesafeyi Korumaya Yardımcı Ekstra Soğanlı Whopper

Sosyal Mesafeyi Korumaya Yardımcı Ekstra Soğanlı Whopper

İtalya’da karantina tedbirleri gevşetilirken Burger King sosyal mesafenin korunmasına ekstra soğanlı Whopper'ları ile yardımcı oluyor.

Burger King karantina sürecinin başından bu yana küresel ve bölgesel çaplı kampanyaları ile ilgi topladı. Fransa’da evde Burger King hamburgerleri yapmak isteyenler için hamburgerlerinin malzemelerini gösterildiği afişler hazırlayan fast food zinciri Unhappy Birthday kampanyası ile mutsuz doğum günü geçiren çocuklara pandemi sonrası şubelerinde parti sözü verdi. QR Code ve Student Offer kampanyalarında ise ABD’de ücretsiz Whopper dağıttı.

Burger King sosyal mesafeyi korumak için doğal yolları seçiyor

İtalya’da 70 gündür uygulanan kısıtlayıcı tedbirler önce 4 Mayıs’ta kısmi olarak gevşetildi ardından tedbirler yavaş yavaş kaldırılmaya başlandı. Ülke ikinci aşama olarak tabir edilen virüsle yaşama evresine geçiş yaptı. Maske, eldiven kullanımı ve hepsinden önemlisi en az bir metre mesafe kuralı ülke genelinde uygulanıyor. Burger King İtalya da müşterilerine sosyal mesafe konusunda yardımcı olabilecek bir kampanyaya imza attı.

Wunderman Thompson İtalya tarafından hazırlanan Social Distancing Whopper kampanyası sosyal mesafeyi doğal yollardan açmayı hedefliyor. Ajansın yaratıcı yönetmenleri Luca Iannucci ve Pas Frezza tarafından hazırlanan reklam filmini Alessandro De Leo yönetti.

Burger King, İtalya genelinde araca servis ve al-götür hizmetini sürdürmeye devam ediyor. Whopper’lara eklenebilen ekstra soğanlarla insanların sosyal mesafe kuralına dikkat etmesini sağlamaya yardımcı olmak istiyor.

Künye

Müşteri: Burger King Italy
Pazarlama ve İletişim Yöneticisi: Laura Vimercati
Pazarlama Uzmanı: Serena Wieland
ajans: Wunderman Thompson Italy
CEO: Giuseppe Stigliano
CCO Lorenzo Crespi
Yaratıcı Yönetmen: Pas Frezza, Luca Iannucci
Hareket Tasarımı: Morgan Storti
TV Yapımcısı: Marta Armando
Yönetmen: Alessandro De Leo
Konuşmacı: Ruggero Andreozzi
Müzik: The FoolishMouse by MaxH
Ses: Hogarth worldwide Italy

Görsel: YouTube