Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeniden Bisiklet Sürme Zamanı

Yeniden Bisiklet Sürme Zamanı

Goodby Silverstein & Partners tarafından Specialized Bicycle için hazırlanan kampanya herkesi yeniden bisiklet sürmeye davet ediyor.

Salgının tüm kötü yanları bir yana dünyamıza yaptığı olumlu yan etkileri de görmek gerekiyor. Dünyanın her yerinde şehirler gelecek için ulaşım seçeneklerini yeniden düşünmeye başladılar. Bu dönemde karbon salınımında azalma gerçekleşti. Ayrıca tüm dünyada COVID-19 ile birlikte bisikletlere olan ilgi artış gösterdi. Bisiklet tek kişilik sürüşe imkan tanıyor ve virüs bulaşma riskini düşürüyor. Ayrıca karbon salınımını da azaltıyor.

Bisikletler yeniden yollara çıksın!

Birçok insan çocukken bisiklet sürmeyi öğrenir. Ancak zamanla ilk zamanlardaki heyecan kaybolur. Bisikletler garajlara, depolara çekilir ve orada unutulmaya yüz tutar. Şehirlerin, ulaşım alternatifleri içinde bisiklete öncelik tanımaması da bu durumuna sebebiyet veriyor. Dünya genelinde ulaşımda bisiklet tercihi artarken markalar da ürünlerini ön plana çıkarmaya çalışıyor. ABD merkezli bisiklet markası Specialized, Turbo elektrikli bisikleti için hazırlanan kampanya ile bisiklet sürmeyi unutanlara sesleniyor.

Goodby Silverstein & Partners tarafından hazırlanan Learn to Ride Again reklam filmi bisikletin tüm avantajlarına değinirken herkesi yeniden bisiklet sürmenin heyecanını yaşamaya davet ediyor. Hatta, ABD Başkanı Donald Trump’a seslenilerek iklim krizi ile mücadele etmesi konusunda iğneleyici ve eğlenceli bir çağrı da yapılıyor.

Specialized, elektrikli bisikletlerini geleceğin ulaşım araçları içinde görüyor

Specialized, ürünü Turbo elektrikli bisikletlerinin daha hızlı ve daha uzağa sürüş sağladığını vurgulayarak bisikletini geleceğin ulaşım araçları içinde ön sıralara yerleştiriyor. Turbo serisi şehir içi ulaşımın yanı sıra dağ ve patika sürüşleri için uygun yapıya sahip. Ayrıca hızı ile banliyöde yaşayanlar için de bir alternatif oluşturuyor. Reklam filmi üç afişle destekleniyor.

Künye

Müşteri: Specialized Bicycle Components
Ajans: Goodby Silverstein & Partners

Görsel: YouTube, Goodby Silverstein & Partners