Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çevreye Duyarlı Kurye Hizmeti: Bisiklet Kurye

Çevreye Duyarlı Kurye Hizmeti: Bisiklet Kurye

İklim değişikliği, sürdürülebilirlik ve doğa konusunda bilinçle hareket eden Bisiklet kurye karbon nötr bir sistemle hizmet veren bir sosyal girişim.

Motorlu taşıt kullanımı her ne kadar insanlık için gelişimi ve ilerlemeyi hızlandıran bir teknoloji olsa da günümüze baktığımızda oldukça antika kalıyorlar. Otomobil ve motosiklet kullanım alışkanlıklarına baktığımızda bireysel kullanımın ve tek yolculu araçların popüler olduğunu ve aslında tüm trafik sorunlarının da buradan başladığını gözlemleyebiliyoruz. Elbette ki tek sorun veya sebep bu olmasa da motorlu taşıt kullanma alışkanlıklarını bıraktıkça dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek için de kayda değer bir adım atmış oluyoruz. 

Bisiklet Kurye, kardon salınımının olmadığı çevre dostu bir kurye modeli sunuyor. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı, şehir içi günlük teslimat yapan Bisiklet Kurye, kullancıları tarafından tercih edildiğinde doğrudan çevre bilinci ve iklim değişikliği konusunda bir atılmış olunuyor. Karbondioksit, Karbonmonoksit ve daha birçok zehirli gazın ortaya çıkmamasını ve bunu üreten araçların kullanılmamasını desteklediğiniz için fark yaratmış oluyorsunuz.

Vapur, tramvay, metro gibi şehir içi ulaşım araçlarına entegre olan Bisiklet Kurye servisi, bu sayede hem hız hem de güvenlik sunarak teslimat garantisi veriyor. Ayrıca sunduğu fiyat tarifelerine de bakıldığında Bisiklet Kurye, motosikletli rakiplerine göre uygun fiyat opsiyonu da sunarak çevre için değişim yaratmak için adeta kocaman bir çağrı yapıyor.

Görsel; Bisiklet Kurye