Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisiklet Sürmeyi Sevenlere Bisikletçi Dostu Sigorta

Bisiklet Sürmeyi Sevenlere Bisikletçi Dostu Sigorta

AXA Sigorta, insanları bisiklet sürmeye teşvik etmek ve çevre dostu alışkanlarını desteklemek amacıyla Bisikletçi Dostu Sigorta’yı sunuyor.

İklim krizinin yarattığı tehditlerin de farkına vararak günlük hayatta karbon salınımımızı azaltmamız gerekiyor. Yapabilecek en basit ama etkili yöntem ise otomobil ile gideceğiniz yolu yürüyerek ya da bisiklete binerek gitmek. Şehir içi ulaşımda çevre dostu seçeneklere olan ilgiyi her geçen gün artırmak, daha çok insanın bu ve benzer ulaşım araçlarını tercih etmesini sağlamak etkili bir yöntem. Gezegen sağlığı konusunda toplumsal farkındalığı artırmaya odaklanan AXA Sigorta da fiziksel hareketliliği öne çıkartan çevre dostu alışkanlıkları teşvik ederek daha sürdürülebilir ve yeşil bir çevre için adım atıyor.

Bisikletçi Dostu Sigorta ile Dünya İçin Hareket Et Çağrısına Destek

Dünya İçin Hareket Et projesi kapsamında daha hareketli bir yaşam tarzı benimseyerek karbon salınımını azaltmaya odaklanan AXA Sigorta, “Bisikletçi Dostu Sigorta” ürününü hizmete sunuyor. Bu hizmet sayesinde bisiklet deneyimi daha güvenli kılınırken gezegen için de bir adım atılmış oluyor.

“Bisikletçi Dostu Sigorta” hizmeti sürüş esnasında meydana gelebilecek kazalarda bisikletçileri teminat altına alıyor. Sürücünün üzerinde bulunan forma, kask, eldiven gibi özel giyim aksesuarları da kaza sonucunda zarar görmeleri halinde poliçe limitleri dahilinde teminat altında bulunuyor.

Şirketin Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan da hareketli bir yaşam tarzı benimseyerek kişisel karbon salımını azalmanın çok kolay olduğuna vurgu yapıyor. Bu yüzden ‘Dünya İçin Hareket Et’ mottosunu benimsediklerini geliştirdikleri tüm çözüm ve yeniliklerle bu bakış açısını desteklediklerini söylüyor.

Hobi ya da spor amaçlı bisiklet kullanmayı seven herkesin ilgisini çekebilecek ürün Bisikletçi Dostu Sigorta, Ağustos ayı itibariyle AXA Sigorta’nın dağıtım ve satış kanallarından alınabiliyor.

axa sigorta

Görsel: AXA Sigorta, Munbaik Cycling Clothing on Unsplash