Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedileri Mırlatan Müzikler

Kedileri Mırlatan Müzikler

WHISKAS, AMV BBDO imzalı kampanyasıyla hayvan bestecisi unvanına sahip sanatçı David Teie'nin kediler için hazırlamış olduğu rahatlatıcı müzikleri paylaşıyor.

Birçok kedi sahibinin bileceği gibi kedilerin mırlaması kesin bir işaret olmasa da onların içinde bulunduğu durumundan memnun olduğunu gösteren bir ifade şekli. Onların mutlu olması kedi dostu insanların da mutlu ve huzurlu olması demek. Daha önce strese giren kedileri sakinleştirecek özel müziklerin çalındığı Cat Calming Radio isimli bir radyo kanalı sunan Whiskas, bu sefer kedilerin stresini azaltacak ve onları mutlu edecek bir albüm sunuyor.

Whiskas’ın “Purr More” isimli küresel kampanyası için Bafta ödüllü animasyon sanatçısı ve yönetmen Nina Gantz ile Ulusal Senfoni viyonselisti David Teie bir araya geliyor. Kedilere özel besteleriyle tanınan sanatçı David Teie, Cat Calming Radio projesinde de müzikleriyle yer almıştı.

Kedilerin cenneti

AMV BBDO tarafından WHISKAS için yaratılan film kedilerin mırıldağında ne kadar mutlu olduğunu göstermek için izleyiciyi kedilerin hayal gücüyle buluşturuyor. Her kedinin delirircesine oynamayı sevindiği iplik yumakları, kartonlar, çamaşırlar, yumuşak yastıklar bu hayal dünyasının vazgeçilmez ögeleri oluyor.

Marka reklam filmi ile birlikte kedilere hitap ettiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir müzik listesi paylaşacak. Spotify ve YouTube’da ücretsiz olarak sunulacak müzik listesinde ve reklam filminin müziğinde ise David Teie imzası bulunuyor.

Journal of Feline Medicine tarafından bilimsel olarak kanıtlanmış verilere göre David Teie’nin kedilerin ilgisini çekmek için hazırlamış olduğu müzikler onların stres seviyesini azaltıyor. Kedilerin insanlardan daha farklı frekanstaki sesleri dinlediğini söyleyen Teie, onlara hitap edecek aralıkta benzersiz sesler yarattıklarını ifade ediyor.

Whiskas Purr More albümü için özel plak

WHISKAS, Whiskas Purr More çalma listesinin lansmanıyla birlikte sınırlı sayıda bu müziklerin yer aldığı koleksiyonluk bir plak da sunacak. Albümün kapağı da içeriğinde olduğu gibi kedilerin zevki göz önünde bulundurularak tasarlanmış. Marka, influencer’ların albümü kedileri için çalmasını ve bu deneyimi Tiktok üzerinden paylaşmasını teşvik edecek.

Künye

Müşteri: Whiskas
Ajans: AMV BBDO
CCO: Alex Grieve
ECD: Nadja Lossgott, Nicholas Hulley
Yaratıcı Yönetmen: Neil Clarke and Jay Phillips
Yaratıcı Ekip: Jack Smedley and George Hackforth-Jones
Medya Ajansı: Mediacom
Prodüksiyon Şirketi: Blink Ink
Yönetmen: Nina Gantz
Post Prodüksiyon: Blink Ink
Ses: 750 – Mark Hellaby
Ses Post Prodüksiyon: Mr Pape

Görsel: YouTube, lbbonline