Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Saçmalığa Karşı Edebiyatla Güç Kazanmak

Saçmalığa Karşı Edebiyatla Güç Kazanmak

Can Yayınları, kendisini distopyanın içindeymiş gibi hisseden okurlara Kurt Vonnegut'un kitaplarından oluşan "Saçmalığa Karşı Güçlendiren Romanlar" serisini öneriyor.

Tarihin sonuna gelinmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Peki ya bir simülasyonun içinde yaşadığınıza dair güçlü hislere kapılıyor musunuz? Hayatın bizzat izlediğiniz distopya ve bilim kurgu yapımlarından daha ilginç ya da daha ürkütücü geldiği oluyor mu? Tabii ki pek çoğumuzda bu belirtiler var. Özellikle okumayı, sorgulamayı ve hayal etmeyi bilen bünyelerin sıkça yaşadığı belirtiler bunlar. Can Yayınları da Kurt Vonnegut’tan Saçmalığa Karşı Güçlendiren Romanlar serisinde bu gerçeklerden yola çıkmış olsa gerek.

Kurt Vonnegut

Kurt Vonnegut okuyun, saçmalıklara karşı direnç kazanın!

Can Yayınları, zamanın ruhunu iyi analiz eden ve okuyucunun ihtiyaçlarını iyi takip eden bir yayınevi. Pandemi döneminde bunu daha da somut bir şekilde hissettirdiler. Evinde kalanlar için klasiklere ücretsiz erişim sunmaları ve Yemek Sepeti Banabi ile yaptıkları hediye kitap kampanyası buna örnekti. Şimdi de felaketlere direnmek için desteğe ihtiyaç duyan iç dünyamıza sesleniyor. Kurt Vonnegut’un üç kült romanı Şampiyonların Kahvaltısı, Mezbaha 5 ve Kedi Beşiği usta yazarların çevirileriyle artık Can Yayınları’nda.

Kurt Vonnegut

Can Yayınları, Vonnegut’un tüm eserlerini yayınlayacağını müjdeliyor!

ABD’li yazar Kurt Vonnegut (1922-2007), özgün üslubuyla ve kara mizaha dönük yaklaşımıyla tanınıyor. Arkasında; simülasyon teorisinden Amerikan Rüyası’na, garip inanışlardan hakikat sonrasına, nüfus artışından çevre sorunlarına, çağdaş gündemi en çok meşgul eden konuları tartışan postmodern eserler bıraktı.

Kurt Vonnegut

Kedi Beşiği Mahir Ünsal Eriş’in, Mezbaha 5 Hamdi Koç’un ve Şampiyonların Kahvaltısı Cem Akaş’ın çevirileriyle okurla buluşuyor. Kitapların kapakları da nefis! Kapaklar, Utku Lomlu/Lom Creative imzasını taşıyor. Üstelik bu daha başlangıç! Can Yayınları Vonnegut’un tüm eserlerini yayınlayacağını müjdeliyor.

Kitaplara özel prospektüslerle kendinizi iyileşmeye hazırlayın

Serinin tanıtım kampanyasını 4129Grey üstlenmiş. Kampanya Vonnegut romanlarını “saçmalığa karşı güçlendiren romanlar” olarak konumlandırıyor. Romanlara özel olarak hazırlanan tanıtım videolarında da bu saçmalıklar dünyasına karşı Vonnegut romanları tavsiye ediliyor. Romanlara özel hazırlanan sayfada kitaplar, birer gıda takviyesiymiş gibi mizahi bir yaklaşımla tanıtılıyor. Hepsinin de prospektüsü var ve bu prospektüsler pdf olarak indirilebiliyor.

Künye:

Müşteri: Can Yayınları
Müşteri Yetkilisi: Cem Akaş, Ezgi Sağır
CEO&CCO: Alemşah Öztürk
Yaratıcı Yönetmen: Ahmet Terzioğlu
Yaratıcı Ekip: Bilal Öztaş, İpek Şurdum, İpek Şaylı
Yaratıcı Stratejist: Zeynep Özdoğan
Yaratıcı Süreç Yöneticisi: Yaşar Eser, Miray Sincer
Motion Design: Afterwork
Kapak tasarımı: Utku Lomlu / Lom Creative

Görsel: Can Yayınları