Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Can Yayınları ve Yemeksepeti Banabi’den Siparişinin Yanında Hediye Kitap

Can Yayınları ve Yemeksepeti Banabi’den Siparişinin Yanında Hediye Kitap

Can Yayınları ve Yemeksepeti Banabi, evinde kalan Banabi kullanıcılarının siparişlerine hediye kitap ekleyebildiği anlamlı bir iş birliğine imza attı.

Can Yayınları ve Yemeksepeti Banabi COVID-19 (coronavirus) salgını başladığından bu yana duyarlılıklarını ve katkılarını eksik etmeyen markalar arasında. Can Yayınları salgın nedeniyle evine kapanan okurlara destek için Trendeki Yabancı adlı mobil öykü uygulamasındaki eserleri 1 aylığına ücretsiz erişime açtı. Yemeksepeti hizmetle ilgili duyarlılığı ve krize hızla uyum sağlaması sayesinde “evinde kal” hareketini güçlendirdi. Ayrıca sağlık çalışanlarının ihtiyaçları için yaptığı bağışla da duyarlılığını ortaya koydu. Bu sevilen markalar bu defa da Banabi ile sipariş verenlere kitap hediye etmek üzere güç birliği yapıyor. 

Market alışverişinize eklenen hediye kitaplar

İnsanlığın evde kalarak salgınla savaştığı bu günlerde, internet üzerinden market alışverişine olan da talep de arttı. Özellikle gıda ve temizlik malzemesi gibi temel ihtiyaçları karşılamaya odaklandığımız böyle bir dönemde belki ruhumuzun ihtiyaçlarını biraz ihmal edenlerimiz ya da bütçe ayıramayanlarımız da oluyor. Bazılarımız ise kitap kurdu misali eskisinden daha çok kitap okumaya başladığı için kendine kitap yetiştirmekte zorlanabiliyor. Yemeksepeti’nin market servisi Banabi ve Can Yayınları bu noktada evinde kalan okurların imdadına yetişiyor. Yeter ki bizler evlerimizden çıkmayalım.

Can Yayınları ve Banabi’nin ortaklaşa yürüttüğü kampanya geçtiğimiz hafta Cuma günü duyuruldu ve ilk olarak Can Yayınları’nın “Minikitap”larıyla başladı. Minikitaplar’ı ilk kez duyanlar için de bir parantez açalım. Bu kitaplar, basılı kitapları kolay okunur ve taşınır hale getiren özel bir konsepte sahip. Mürekkep, sayfa ve cilt tekniğiyle binlerce sayfalık bir kitabı cebe sığdırırken, içeriği eksiltmeden “tam metin” okumaya olanak sağlıyor.

Kampanya Minikitaplar’ın yanı sıra yine Can Yayınları tarafından basılan diğer kitaplarla devam edecek. Hediye edilecek kitaplar arasında Türk ve Dünya edebiyatından önemli eserler yer alıyor. Kitap hediyesi Banabi’den 50 TL üzeri alışverişler için geçerli. Kullanıcı istediği hediye kitabı kendisi seçebiliyor.

Görsel: Can Yayınları 


Bigumigu Yazarı
| GENEL