Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Birlikte Yaşamayı Öğrenmek Her Şeyden Daha Önemli

Birlikte Yaşamayı Öğrenmek Her Şeyden Daha Önemli

La Redoute, e-ticarete yönelik girişimleri ve ürün çeşitliliğini sıcak ve duygu geçişleri barındıran bir aile filmiyle harmanlayarak anlatıyor.

180 yıllık geçmişe sahip Fransız perakendeci La Redoute aile bağının, birlik olmanın, birlikte yaşamanın her şeyden daha kıymetli ve önemli olduğunu reklam filmi ile hatırlatıyor. Son beş yıl içerisinde e-ticarete yönelen La Redoute bu konuda ülkenin en iddialı markaları arasında yer almak için çalışıyor. Markanın 2013’tan bu yana birlikte çalıştığı Fred & Farid ajansı, markanın misyonunu ve hedeflerini üç dakikalık duygusal bir aile hikayesi ile harmanlayarak yeniden tanımlıyor.

La Redoute duygusal bir aile hikayesi üzerinden ürün çeşitliliğini gösteriyor

Duyguların ve ilişkilerin işlendiği filmde babasının yeni ilişkisine alışmaya çalışan genç bir kızın hikayesi işleniyor. Odağının insan ilişkileri olduğu kampanyada markanın moda ve ev dekorasyonu konusunda farklı seçenekleri barındıran sitesi ve asırlık La Redoute markasının dönüşümü de gösteriliyor.

Reklam filminin kahramanı Lou isimli genç kız dönüşümlü olarak bir hafta babasında bir hafta annesinde kalıyor. Babasına son gelişinde ise onun yeni ilişkisinin eve taşınacağını görüyor. Reklam, genç kızın hissettiklerini ve duygu dönüşümünü aktarmaya çalışırken markanın internet sitesinden alınan eşyalar da reklam filmi boyunca gösteriliyor.

Géraldine Nakache tarafından yönetilen filme; Lou’nun babasıyla ve onun yeni hayat arkadaşı ile olan ilişkisi, hayatın inişleri ve çıkışları, ön yargılar ve yakınlaşmalar sığdırılıyor.

Künye

Müşteri: La Redoute
Ajans: Fred & Farid
CCO: Fred & Farid
İdari Yaratıcı Yönetmen: Olivier Lefebvre
Sanat Yönetmeni: Yann Rougeron
Metin Yazarı: Yann Rougeron
Hesap Müdürü: Séverine Autret, Olivia Abols & Grégoire Bazin
Sosyal Medya Lideri: Anthony Bober
Ajans Yapımcısı: Aurélien Mérigaud
Prodüksiyon Şirketi: Quad Stories
Yönetmen: Géraldine Nakache
Yapımcı: Sayde Bayrak
DOP: George Lechaptois
Post Prodüksiyon: Fix Studio
Düzenleme: Dorian Rigal-Ansous
Renklendirme: Arthur Paux
Hareket Tasarımı: Youenn Denis
Müzik: Massive Music
Ses Post Prodüksiyon: Benzene

Görsel: YouTube