Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tüm Aile Bir Arada Ramazan Bereketi Hepsiburada’da

Tüm Aile Bir Arada Ramazan Bereketi Hepsiburada’da

Hepsiburada, Ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın mutluluğunu sıcak bir aile hikayesi üzerinden gösteriyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte aile sofraları da canlanıyor ve kalabalıklaşıyor. İftarda bir araya gelen aile üyeleri imkan buldukça aynı sofrayı paylaşıp birlikte vakit geçiriyor. Tabii ki bu masaların en güzel özelliği büyüğünden küçüğüne her yaştan aile ferdinin sevgi dolu ortamda ortak bir paydada buluşuyor olması.

Aylık 200 milyonun üzerindeki ziyaretçi sayısıyla popüler e-ticaret siteleri arasında yer alan Hepsiburada da Ramazan ayı vesilesiyle yayınladığı reklam filminde bu güzel aile sofralarının getirdiği sıcaklığa odaklanıyor.

Ramazan ayının en güzel sürprizi kalabalık ve neşeli iftar sofrası

Birliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın derinden hissedildiği bu ayda gün içindeki koşuşturmacanın sonucunda aile ile birlikte sofraya oturmak en büyük gelenek. Hepsiburada’nın “Ramazan Bereketi Burada” başlığıyla yayınladığı reklam filmi de iftar hazırlıkları yapan iki aile büyüğünün hikayesi üzerinden bizi Ramazan sofralarındaki güzel anlara götürüyor.

Televizyondaki gösterimlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da desteklenen kampanyada Melahat Teyze ile Tahsin Amca isimli tatlı mı tatlı iki aile büyüğü yer alıyor. ikili, hiçbir şeyden habersiz iftar saatini beklerken peşi sıra Hepsiburada paketleri gelmeye başlıyor. Önce erzaklar, ardından terlikler derken Melahat Teyze de Tahsin Amca da Hepsiburada’dan ardı arkası kesilmeden gelen kargoların sebebini bir türlü çözemiyor. Bu durumun nedeni ise filmin sonunda ortaya çıkıyor.

Tahsin Amca’nın sevimliliği ve Melahat Teyze’nin şaşkınlığı herkesin dedesinden ve ninesinden bir parça bulabileceği özellikler içerirken filmin sonunda Hepsiburada’dan gelen kargolar sayesinde karşımıza çıkan büyük aile sofrası da bir o kadar geleneklerimizi yansıtan bir masa oluyor.

Görsel: Hepsiburada