Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vestel’den Evde Çekilen Ramazan Bayramı Reklamı

Vestel’den Evde Çekilen Ramazan Bayramı Reklamı

Concept tarafından Vestel için hazırlanan stop-motion reklam filminde evde bayramlarını kutlayan ailenin günü 20 bin fotoğrafla anlatılıyor.

COVID-19 sürecinde tamamı evde çekilmiş reklam filmleri ile karşılaştık. TBWA\Singapore çalışanlarının IKEA’nin filmi için evlerinden kesitler paylaştığı Making Home Count tamamen evde çekilen görüntülerden oluşuyordu. Memac Ogilvy tarafından Honda BEA için hazırlanan #StayHome etiketli kampanyada 1:18 ölçekli bir model Civic evin salonunda dolanıyordu.

Vestel bayramı evde kutluyor

Sokakların boşta kaldığı bayramlaşmaların uzaktan gerçekleştiği Ramazan Bayramı’nda Vestel de çekim sürecinin evde gerçekleştiği bir reklam filmi yayınladı. Hafızalarda yer edinen Lüküs Hayat melodisinin eşlik ettiği reklam filminde ailenin evde geçirdiği bayram günü konu ediniliyor.

Vestel herkesin muhtemelen evlerinde olduğu, bayramlaşmaların telefonlarla veya görüntülü konuşma uygulamaları ile yapıldığı bu bayramda reklam filmini de evden çıkmadan çekti. Concept imzalı #Bayramgeldievimize etiketli filmde bayram sabahına uyanan aile gün boyu evin farklı noktalarında Vestel ürünlerini kullanarak keyifli vakit geçiriyor.

Stop-motion tekniğinin kullanıldığı film için 20 bin fotoğraf çekildi

Stop-motion tekniği ile hazırlanan reklam filminde ailenin bayram günü toplamda 20 bin fotoğraf ile anlatılıyor. Fotoğrafçı Emre Güven, yönetmenlerden Serkan Şedele’nin ailesi ile geçirdiği günü fotoğrafları ile yakalıyor. Serkan Şedele’nin hem yönetip hem de oynadığı reklam filminde sıcacık bir bayram gününden kareler sunuluyor.

Künye

Ajans: Concept
Müşteri: VESTEL
Müşteri Yetkilileri: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Feza Turunçoğlu, Gizem Birgül, Rojen Nasır, Mert Altuntaş, Özgecan Akbulut
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Yaratıcı Yönetmenler: Sedat Dündar, Umut Dizdar, Gökhan Özdemir
Yaratıcı Grup Başkanı: Emre Günaydın
Yaratıcı Grup: Berke Gülçiçek, Kübra Demirkaya, Gizem Serçe, Kübra Çakır, Gizem
Kuşçu, Görkem Can Uygun, Furkan Yaman
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Berkalp Diner, Serap Balaban, Beril Gırbalar, Gizem Pelivan
Grafiker: Şule Kurtoğlu
Stratejik Planlama: Onur Aydın, İpek Kardeşler, Aytuğ Ateş, Su Solak
Ajans Prodüktörleri: Mert Turan, Hilal Kınalıada
Motion Designer: Mümin Günal
Yönetmenler: Serkan Şedele, Emre Güven
Eser: Lüküs Hayat
Söz & Müzik: Cemal Reşit Rey – Ekrem Reşit Rey (Median Müzik)
Telif Danışmanı: Pelikan Müzik
Yorum: FFW

Görsel: YouTube