Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Retro Esintiyle Mekanlar Arasında Yolculuk

Retro Esintiyle Mekanlar Arasında Yolculuk

Concept tarafından Vestel’in Retro Serisi için hazırlanan reklam filmi, çekim teknikleri ve prodüksiyon süreciyle dikkat çekiyor.

Vestel, Retro Serisi ile nostaljiden vazgeçmeyenler ve tarzını göstermek isteyenler için beyaz eşyalarına farklı bir dokunuş yapıyor. Bu yeni seri havalı tasarımlarıyla geçmişin kapısını aralarken bu seri için özel olarak hazırlanan reklam filmi de sadece gözlere değil duyulara da hitap ediyor.

Reklam filmi Vestel Retro Serisi’nin her tarza hitap eden yönüne vurgu yapıyor

Vestel’in Retro Serisi tarz olmayı isteyenlere ve tarzı lüks olmaktan çıkaranlara hitap ediyor. Hazırlık süreci yaklaşık olarak bir ay süren ve çekimleri de 6 günde tamamlanan reklam filmi de Vestel Retro Serisi’ni ön plana çıkarırken çekim teknikleri ve zengin sahneleriyle dikkat çekiyor.

vestel retro

14 farklı dekorun kurulduğu, 98 Vestel ürününün kullanıldığı filmde kamera onlarca farklı ev, mekan ve yaşam arasında kısa bir gezintiye çıkarak bu özel serinin her tarza hitap eden yönünü gösteriyor. Bu gezinti sırasında her sahne ve her bir detay retro hissiyatını içinde barındırıyor. Drone çekimleri de retro etkinin tüm şehri sardığını gösteren güzel bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Concept imzalı reklam filminin yapımcılığını Yapar İstanbul üstlenirken yönetmenliğini Boran Güney ve Erhan Yürük yönetmen ikilisinin kurduğu DUAL gerçekleştiriyor.

Her bir planın Vestel Retro Serisi’nden ilham alınarak hazırlandığı filmin 3D’lerinin bir bölümünü İngiltere’de tamamlanmış. Ressam Pınar Birim’in yanı sıra 30 oyuncu, 15 yardımcı oyuncu ve 100 kişilik teknik ekip çekim sürecinde yer almış.

Künye

Reklamveren: VESTEL
Reklamveren Yetkilileri: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Feza Turunçoğlu, Ayşe Tokgöz, Evren Koç, Ayşegül Azaz, Gözde Akgün, Cemre Aytunç, Tuğçe Ergül, Özgecan Akbulut, Buket Kaplan, Selen Oral, Öykü Ece Ergin, Umut Öklük, Eda Yücel, Aslı Aygıt, Beyza Demirci, Ece Öğüten, Ecem Solmaz
Reklam Ajansı: CONCEPT
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Ajans Başkan Yardımcısı: Barış Alemdar
Kreatif Direktör: Gökhan Özdemir, Mustafa Özmal
Kreatif Ekip: Taygun Taşçı, Uğur Şay, Kübra Çakır, Demeter Dinler, Özgür Kahraman
Grafiker: Mehmet Ogec
Strateji Ekibi: Onur Aydın, Şelale Mısırdalı
Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi
Müşteri İlişkileri: Alanur Akyıldız, Melis Çiçek
Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Hilal Kınalıada
Prodüksiyon Şirketi: YAPAR
Görüntü Yönetmeni: Jack Wilkinson
Prodüktör: Arda Çamkerten, Nesli Altıntaş
Yönetmen: DUAL
Müzik Yapım: FFW
Yayın Mecrası: TV, Dijital ve Sosyal Medya

Görsel: YouTube