Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vestel’le Olur, Neden Olmasın?

Vestel’le Olur, Neden Olmasın?

Vestel, “Vestel’le Olur, Neden Olmasın?” mottosuyla birlikte Beyazıt Öztürk’ün yer aldığı reklam filmini paylaştı.

Sadece Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Vestel; ürün ve teknolojileri, yenilikçi hizmet ve uygulamalarıyla marka yolculuğunda yeni bir dönemi başlatıyor. Marka, bu yeni yolculuğuna eşlik etmesi için Beyazıt Öztürk ile iş birliği gerçekleştiriyor. Vestel’in yeni dönemde marka yüzü olacak Beyazıt Öztürk bir reklam filmiyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Vestel, en yeni ve en iyi teknolojilerle insanların hayatına dokunarak fark yaratmayı hedefliyor

Beyazıt Öztürk, Vestel’in insanların hayatına dokunarak yaratmayı arzuladıkları faydayı reklam filmiyle gösteriyor. “Vestel’le olur, neden olmasın?” diyerek hazırlıklara başlayan Beyaz, Vestel ürünleriyle birlikte yeniden form tutuyor ve zinde yaşama adım atıyor. Concept tarafından hazırlanan Beyazıt Öztürk’lü Vestel reklam filminin yönetmen koltuğunda Can Pehlivanlı yer alıyor.

Reklamda yer alan Vestel ürünleri arasında; Vestel Akıllı Saat, Vestel Taze Filtre Kahve Makinesi, evde gıdaların mayalanması için uygun koşulların sağlandığı özel bölmesi bulunan PUZZLE NF6551 EX MAYA no-frost buzdolabı, AF-9786 YS Ankastre Fırın, Vestel Kehribar 7800 Buhar Jeneratörlü Ütü, Vestel 65 inç ultra HD televizyon, Vestel Sade G910 Türk Kahvesi Makinesi  bulunuyor.

“Vestel’le Olur, Neden olmasın?” stratejisinin temelinde markanın sahip olduğu üretim, Ar-Ge ve tasarım gücü yatıyor. Yenilikçi tasarımlarıyla tüketicilerin ihtiyaçlarına hızla yanıt veren marka trendlere öncülük ediyor. Hayatı kolaylaştıran teknolojiler her eve girsin, herkese ulaşsın, daha konforlu ve daha güzel günler olsun diye çalışan marka, bu yolda karşılarına çıkacak her engeli de “Vestel’le Olur, Neden Olmasın?” diyerek aşıyor.

Beyazıt Öztürk ile çıktıkları yolun uzun ve sürprizlerle dolu olduğunu belirten Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Duygu Badem Uylukçuoğlu ise şunları söyledi:

“Vestel Türk insanının ihtiyaçlarını çok iyi anlayabilen bir marka. İnsanımızı dinleyerek, bugüne kadar birçok yeniliğe ve ilke imza attık, fark yarattık. Geliştirdiğimiz teknolojilerden sunduğumuz hizmetlere kadar her adımda insanımızın talep ve ihtiyaçlarını odağımıza aldık. Beyaz eşya gibi hacmi büyük ürünlerde hızlı teslimat mümkün değil dediler 24 saatte teslim hizmetini başlattık. Hijyen bizim için çok önemli dediler gün ışığının gücünü kullanarak çamaşırdan bulaşığa, buzdolabından klimaya kadar en iyi hijyeni sağlayan ürünleri kullanıma sunduk. Tüketicimiz evde kendi yoğurdunu, kefirini, turşusunu en iyi koşullarda mayalasın diye Maya buzdolabını çıkardık. Kısacası biz hiçbir zaman olmaz demedik, aksine Vestel’le Olur, Neden Olmasın? dedik.”

Tüketicilerin bir markadan beklentisini anlayan ve onların hayatlarını daha iyi hale getirmeyi hedefleyen Vestel, ilerleyen dönemde de tüketicilerin hayallerini gerçekleştirecek yeni ürün ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edecek.

Görsel: Vestel