Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vestel’den Takı Merasimlerini Değiştirecek Takılabilir Ev Aletleri

Vestel’den Takı Merasimlerini Değiştirecek Takılabilir Ev Aletleri

Karbonat tarafından Vestel için hazırlanan "Takılabilir Ev Aletleri" kampanyası geleneksel takı merasim törenini değiştiriyor.

Takı merasimi geleneksel düğünlerin vazgeçilmez parçasıdır. Zaman zaman bu merasim bir rekabete de dönüşebilir. Kimin ne taktığı her zaman dikkat edilen bir husus olur. Damadın ve gelinin yakın akrabaları uzun kuyruklar oluşturarak hem onları tebrik eder hem de gelinle damadın evini kurması için altın takarlar. Vestel takı merasimlerinin geleneğini değiştirecek bir kampanyaya imza attı. Şirket, “Altın takmaya son” mesajı ile yeni evlenen çiftlerin evlerini dizmelerine doğrudan yardımcı olacak bir kampanya hazırladı.

Farklı ürün gruplarının altın formdaki takıları

Karbonat tarafından hazırlanan kampanya ile televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, ütü ve el blender seti gibi yedi farklı ürün grubunun altın formdaki takıları üretildi. Gelinle damata takılabilecek ürün şeklindeki altın renkli bu takıların tanıtımını da klasik düğün takı merasimi şeklinde bir reklam filmi ile duyurdu.

Her ürün takısının tutarı farklılık gösteriyor

Reklam filminde gelin ve damadı boyunlarında kırmızı kuşakları ile görüyoruz. Ailenin fertleri klasik bir takı merasiminden farklı olarak onlara altın takmak yerine uygun gördükleri ev eşyalarını kuşaklara iğneliyor. Gelinin halası, damadın amcası ve gelinin ikiz teyzeleri kampanya reklamında yer alan akrabalar arasında bulunuyor. Her ürün takısının hediye çekiye tutarı farklılık gösteriyor. Yeni evlenen çift takılan ürüne daha önceden sahipse başka bir üründen tutar miktarında indirim alabiliyor.

Türkiye’de ilk defa uygulanan sistem yeni evlenen çiftlerin ev ihtiyaçlarına doğrudan yardımcı olurken gelin ve damadın yakınları kendi bütçelerine uygun beyaz eşyayı ya da ufak ev aletlerini alabiliyor. Kampanya; televizyon, açık hava, radyo, sosyal medya ve dijital mecralarda yayında olacak.

Künye
Müşteri: Vestel
Müşteri Yetkilileri: Tunç Berkman, Feza Turunçoğlu, Nil Kozan, İrem Özer, Esra Nadar, Özgecan Akbulut, Mert Altuntaş
Ajans: Karbonat
Ajans Başkanları: Melih Dinçer, Cenk Gümüşcüoğlu
Yaratıcı Yönetmen: Cihan Kavaklıpınar
Yaratıcı Ekip Lideri: Selim Küçükkutlu
Yaratıcı Ekip: Birce Kırbaş, Emre Çakmak, İrem Ataman, Oğuzhan Öztürk, Turgut Sarar, Tolga Yıldırım, Ayşegül Pamak
Müşteri İlişkileri Direktörü: Ceren Ünay
Müşteri İlişkileri: Nazlı Uygur
Dijital Medya Direktörü: Burak Sıraç
Dijital İçerik Üreticisi: Melda Ennekavi Şimşek
Ürün Tasarımları: Selim Küçükkutlu
Prodüksiyon Şirketi: Astronot Film
Yönetmen: Meltem Alkuzey

Görsel: Youtube