Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vestel’den Gelinlere İyi Damatlara Kötü Haber

Vestel’den Gelinlere İyi Damatlara Kötü Haber

Vestel, çeyiz seti alanlara özel formüllü tek içimlik Damat Kahvesi ikram ediyor.

Evlilik sürecinin heyecanlı başlangıç noktası kız isteme merasimi, aynı zamanda Ülker‘den Türk Telekom‘a markaların değinmeyi sevdiği eski bir geleneğimiz. Bu geleneğin parçası kahve ikramına yaratıcı bir bakış açısı getiren Vestel, literatüre sabah kahvesi, keyif kahvesi, yorgunluk kahvesinden sonra Damat Kahvesi’ni kazandırıyor.

Rivayete göre eski zamanlarda gelin ve damat adayı görücü usulü ilk kez kız isteme töreninde bir araya gelir; gelin damat adayını beğenirse kahvesini şekerli, beğenmezse tuzlu yaparmış. Zamanla içine pul biber, limon gibi yaratıcı eklemeler yapılan damat kahvesine Vestel kendi yorumunu katıyor. Concept İstanbul imzasını taşıyan yeni reklam filminde, çeyiz seti satın alanlara acılı, tuzlu ve ekşi aromalarla özel olarak hazırlanan hazır tek içimlik Damat Kahvesi ikram ediyor.

Damatların test edip onaylamadığı bu özel formül, reklam filminde mizahi bir dille anlatılıyor. Evlilik hazırlıklarına mizahi yaklaşımını sürdüren Vestel daha önce yeni evlenen çiftler için ‘Takılabilir Ev Aletleri” konseptli reklam kampanyasını duyurmuştu. Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, ütü ve el blender seti gibi yedi farklı ürün grubunun küçük boyutlarda altın takıları üretilerek reklam filminde yer alan takı merasiminde kullanılmışlardı.

Vestel’den Takı Merasimlerini Değiştirecek Takılabilir Ev Aletleri

Görseller: Instagram.